Notaris Meppen

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Meppen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Meppen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Meppen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Meppen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Meppen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zweeloo, Wezup en Aalden bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Meppen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Meppen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Meppen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Meppen vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Meppen? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. Wij hebben een ruim portfolio en hiermee vind je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Meppen voor je opdracht. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Meppen in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Meppen niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Meppen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Meppen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Meppen een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Meppen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Meppen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Meppen?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Meppen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Meppen zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Ook is een notariskantoor in Meppen de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van talloze notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Meppen moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Meppen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Meppen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Meppen te vinden dat bij je past.

Meppen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Meppen naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Meppen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Hiernaast zal je door de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opstellen van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Meppen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Meppen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Meppen.

Notaris kosten Meppen

De kosten zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Meppen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Meppen? Je vraagt simpel via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de aantrekkelijkste keuze. De tariefstelling van een notaris kantoor in Meppen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Meppen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Meppen

Nu notarissen uit Meppen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Meppen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Meppen

De kosten voor een notarispraktijk in Meppen kunnen veel uiteen lopen om aparte aanleidingen. Er bestaat wederkerig best wat onderscheid tussen de verschillende notarispraktijken in Meppen. Kosten kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kunde, echter bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Meppen die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Meppen die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Meppen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Meppen vergelijken

Het is handig om aparte offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Meppen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een boel tijd die onnodig besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Meppen die je voor je hebt. In ieder geval zal je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Meppen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Meppen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Meppen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Meppen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Meppen

Super verlopen

10 juli 2024

Had binnen korte tijd een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Susanne Smit

Ervaren notaris ontdekt

30 juni 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
De tarieven waren prima.

- Sandra van de Brink

Prijsopgave was betaalbaar

27 juni 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Cindy van den Bosch

Bekwame notaris in arm genomen

18 juni 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en bekwaam aangepakt.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Esther de Haan

Fijne notariële bijstand

15 juni 2024

Geholpen door een mens die geweldig met me meeleeft, erg welkom.

- Inge Bos

Geen nummer, humane behandeling

6 juni 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Hanneke Dekker

Door raad en daad bijgestaan

1 juni 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Johan de Leeuw

Zekerheid voor straks

23 mei 2024

Na urenlang weifelen toch maar een testament op laten maken. Blij met deze keuze!

- Marije van de Brink

Goedkoop is duurkoop

14 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Johan Driessen

Uitgelichte notarissen uit Meppen

Veldkamp & Prins Notarissen

Bloemdijk 2-B
9531 JL Borger
Nederland

0599 237 710
http://www.vpnotarissen.nl/

Notariskantoor mr. G. Lindeyer B.V.

Bisschopsstraat 7
9411 PH Beilen
Nederland

0593 522 452
http://www.notariaatmiddendrenthe-beilen.nl/

Notariskantoor Westerling

Hoofdstraat 18
9431 AD Westerbork
Nederland

0593 538 100
http://www.notariskantoorwesterling.nl/