Notaris Mantgum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Mantgum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Mantgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Mantgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Mantgum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Mantgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mantgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Easterwierrum, Jorwert en Weidum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Mantgum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Mantgum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Mantgum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Mantgum vinden

Wil je een geschikte notaris in Mantgum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je immers makkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een handige notaris in Mantgum voor jouw project. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Mantgum in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Mantgum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Mantgum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Mantgum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Mantgum een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Mantgum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Mantgum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Mantgum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Mantgum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Mantgum kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Mantgum de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Mantgum moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Mantgum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Mantgum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Mantgum te vinden dat bij je past.

Mantgum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Mantgum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een woning. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Mantgum weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Mantgum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Mantgum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Mantgum.

Notaris kosten Mantgum

De prijzen zijn een belangrijke component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Mantgum. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat competente notaris kantoor in Mantgum? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Mantgum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De prijzen van een notaris kantoor in Mantgum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Mantgum

Nu notarissen uit Mantgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Mantgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Mantgum

Er zijn aparte oorzaken waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Mantgum kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Mantgum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Mantgum vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Mantgum die zeer veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Mantgum te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Mantgum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Mantgum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Mantgum notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Mantgum een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Mantgum gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een gesprek of tijdens een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Mantgum een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Mantgum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Mantgum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Mantgum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Mantgum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Mantgum

Simpelweg prima!

19 juli 2024

Boven verwachting! Super!

- Tessa de Groot

Vertrouwde partner

13 juli 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Aangenaam!

- Robin van den Bosch

Na opvragen offertes gauw ontvangen

6 juli 2024

De offertes waren vlot binnen en hierdoor konden we vlug met een notaris in zee.

- Willem Veenstra

Een persoon die weet waar die het over heeft

26 juni 2024

In minder dan no-time een deskundige notaris. Uitstekend!

- Tamara Bos

Begeleiding was persoonlijk

19 juni 2024

Juridische taal helder vertaald in het traject. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- David Verhoeven

Had dit veel eerder moeten doen

10 juni 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Bas de Lange

Goede notariële hulp

4 juni 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Natascha Gerritsen

Voorbeeldig geregeld

28 mei 2024

Had in korte tijd een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Melanie de Leeuw

De stap naar een samenlevingscontract gezet

21 mei 2024

Na jaren bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel prettig.

- Patrick de Jong

Uitgelichte notarissen uit Mantgum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/