Notaris Hieslum

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Hieslum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Hieslum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hieslum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hieslum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Hieslum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hieslum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dedgum, Tjerkwerd en Nijhuizum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hieslum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hieslum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Hieslum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Hieslum kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Hieslum vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Hieslum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een vakkundige notaris vind je immers gemakkelijk met notaris-kaart.nl. We hebben een fors portfolio en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een goede notaris in Hieslum voor je project. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Hieslum in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Hieslum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Hieslum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Hieslum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Hieslum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hieslum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hieslum?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Hieslum nodig hebt. Een notariskantoor in Hieslum zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Tevens is een notariskantoor in Hieslum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van allerlei notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Hieslum kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Hieslum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hieslum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hieslum te vinden dat bij je past.

Hieslum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Hieslum een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Hieslum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles duidelijk is beschreven, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het afbreken van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Hieslum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Hieslum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hieslum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hieslum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Hieslum

De onkosten zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hieslum. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat verstandige notaris kantoor in Hieslum? Je vraagt ongecompliceerd via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de allerbeste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Hieslum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Hieslum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hieslum

Nu notarissen uit Hieslum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hieslum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Hieslum

De kosten voor een notarispraktijk in Hieslum kunnen flink uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Hieslum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Hieslum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hieslum die zeer veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Hieslum te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hieslum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hieslum vergelijken

Het is handig om een aantal aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Hieslum een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Via dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Hieslum voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hieslum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hieslum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hieslum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hieslum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hieslum

Offertes vlot binnen

16 april 2024

Snel de offertes ontvangen en een passende notaris gevonden.

- Willem Kuipers

Geen nummer, menselijke afhandeling

7 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Petra Scholten

Toch een testament

6 april 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Peter van der Horst

Vlot geregeld

27 maart 2024

Verzoek verliep snel en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus tevreden.

- Hendrikus van de Wal

Iemand die snapt waar die het over heeft

19 maart 2024

Binnen no-time een deskundige notaris. Bedankt!

- Ilona van de Velden

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

15 maart 2024

Er is in onze kwestie door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Ilona de Groot

Voldaan met afgeleverd werk

6 maart 2024

Eenvoudig tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Hendrika van de Brink

Gewoonweg goed

25 februari 2024

Geweldige notaris, zoals ik had vermoed.

- Christian Brouwer

Voldaan met afgeleverd werk

22 februari 2024

Gewoonweg tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Sabrina van der Laan

Uitgelichte notarissen uit Hieslum

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notariskantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/

Notaris kantoor Paauwe

Hammole 20
8711 BZ Workum
Nederland

0515 542 015
http://www.notarispaauwe.nl/