Notaris Hauwert

Behoefte aan een top notaris uit Hauwert die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Hauwert verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Hauwert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hauwert gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Hauwert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hauwert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Westwoud, Opperdoes en Oostwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hauwert

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hauwert kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Hauwert. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Hauwert vinden

Wil je een professionele notaris in Hauwert vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een vakkundige notaris vind je namelijk makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een kundige notaris in Hauwert voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Hauwert in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Hauwert regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Hauwert in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Hauwert te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Hauwert een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Hauwert om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hauwert

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hauwert?

Een degelijk notariskantoor in Hauwert kan je juist helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Hauwert is dat er talloze notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Hauwert dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hauwert.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een kenmerkend specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Hauwert je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hauwert?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hauwert te vinden dat bij je past.

Hauwert notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Hauwert naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Hauwert weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Ook bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Hauwert een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hauwert?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hauwert.

Notaris kosten Hauwert

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Hauwert stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Hauwert kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hauwert

Nu notarissen uit Hauwert vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hauwert vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hauwert

Indien je een goedkope notarispraktijk in Hauwert zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je zeker weten dat je een competente partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Hauwert. Als de opdracht glashelder is, is het veel gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je daarnaast een akte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Hauwert zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hauwert op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hauwert vergelijken

Het is handig om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Hauwert iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

Hierna hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Hauwert die je voor je hebt. Ook zal je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hauwert

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hauwert en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hauwert

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hauwert terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hauwert

Fijne notariële assistentie

19 juli 2024

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, enorm prettig.

- Daniël van Wijk

Prima werk gekregen

12 juli 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Natuurlijk betaal je voor het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer prettig.

- Daniëlle Willems

Tarieven vielen mee

6 juli 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- Martin van der Meulen

Voldaan met afgeleverd werk

28 juni 2024

Eenvoudig verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Marijke de Groot

Notariskantoor was top

20 juni 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Dirk van Dijk

Prima!

14 juni 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De vragen die we hadden werden vlot en duidelijk beantwoord.

- Dave van der Meer

Betrouwbare partner

6 juni 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Super!

- Richard van de Pol

Betrouwbare notaris gevonden

26 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Maria Smeets

Eindelijk een samenlevingscontract

19 mei 2024

Na een aantal maanden bijeen wonen alles toch maar formeel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Sabine Postma

Uitgelichte notarissen uit Hauwert

Vivaldi Notarissen Hoorn

Nieuwe Steen 40
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 275 941
http://www.vivaldinotarissen.nl/

Mantel & Overtoom Notarissen

Dr. de Vriesstraat 33
1654 JT Benningbroek
Nederland

0229 591 264
http://www.mantelovertoom.nl/

Notaris De Raad Reinders Notariaat

Vooreiland 8A
1671 HN Medemblik
Nederland

0227 541 328
http://www.deraadreinders.nl/