Notaris Foxhol

Wil jij een betaalbare notaris in Foxhol die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Foxhol verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Foxhol – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Foxhol gezocht?

Een notaris in Foxhol vinden

Notaris Foxhol
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Foxhol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hoogezand, Kropswolde en Westerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Foxhol

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Foxhol is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Foxhol vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Foxhol vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Foxhol? Dan kunnen we je gerust stellen! Met notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een ruim portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele ogenblikken een competente notaris in Foxhol voor je opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Foxhol in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Foxhol meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Foxhol te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Foxhol te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Foxhol een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook wanneer je een onderneming wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Foxhol om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Foxhol

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Foxhol?

Een degelijk notariskantoor in Foxhol kan je precies helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Foxhol is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Foxhol dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Foxhol.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Foxhol je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Foxhol?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Foxhol te vinden dat bij je past.

Foxhol notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Foxhol een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een expeditie in Foxhol naar een notariskantoor.

Je bent dan altijd verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Foxhol via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Foxhol je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Foxhol?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Foxhol.

Notaris kosten Foxhol

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Foxhol is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Foxhol kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Foxhol

Nu notarissen uit Foxhol vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Foxhol vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Foxhol

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Foxhol. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van hulp? Of wil je daarnaast een overeenkomst laten opstellen? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Foxhol zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Foxhol op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Foxhol vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Foxhol notarispraktijk offertes wilt opvragen? Goed! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Foxhol een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Foxhol gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Foxhol een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Foxhol

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Foxhol en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Foxhol

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Foxhol terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Foxhol

Transparant in alles

23 mei 2024

Overzichtelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Hanneke Wolters

Begeleiding was fantastisch

18 mei 2024

De afhandeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Annemarie Kuiper

Prijsopgave was betaalbaar

6 mei 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Thomas Mol

Vlot een passende notaris geregeld.

3 mei 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Tim van der Linden

Zeer vakkundig

21 april 2024

Een werkelijke professional ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Leonie van de Berg

Geen nummer, menselijke behandeling

18 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Daniël Timmermans

Prijsopgave was betaalbaar

9 april 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Tim Koster

Geld wel maar moeite niet bespaard

3 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Tevreden dus!

- Angelique van de Velde

Door zware periode heen geholpen

30 maart 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Pieter Kok

Uitgelichte notarissen uit Foxhol

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 399 850
http://www.notariaatdepoel.nl/

Veldkamp & Elzinga notarissen

Meint Veningastraat 121
9601 KE Hoogezand
Nederland

0598 399 880
https://veldkampnotarissen.nl/