Notaris Haarlemmerliede

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Haarlemmerliede?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Haarlemmerliede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Haarlemmerliede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Haarlemmerliede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Haarlemmerliede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarlemmerliede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zwanenburg, Velserbroek en Haarlem bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Haarlemmerliede

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Haarlemmerliede is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Haarlemmerliede. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Haarlemmerliede kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Haarlemmerliede vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Haarlemmerliede? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je namelijk eenvoudig via notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een goede notaris in Haarlemmerliede voor je opdracht. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Haarlemmerliede in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Haarlemmerliede niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Haarlemmerliede te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Haarlemmerliede te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Haarlemmerliede een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Haarlemmerliede om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Haarlemmerliede

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Haarlemmerliede?

Een degelijk notariskantoor in Haarlemmerliede kan je correct helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Haarlemmerliede is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Veelal heeft een notariskantoor in Haarlemmerliede voor aparte vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Haarlemmerliede.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Haarlemmerliede je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Haarlemmerliede?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Haarlemmerliede te vinden dat bij je past.

Haarlemmerliede notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Haarlemmerliede naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Haarlemmerliede weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Haarlemmerliede notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Haarlemmerliede?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Haarlemmerliede.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Haarlemmerliede

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en advies. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Haarlemmerliede stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Haarlemmerliede kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Haarlemmerliede

Nu notarissen uit Haarlemmerliede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Haarlemmerliede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Haarlemmerliede

Indien je een goedkope notarispraktijk in Haarlemmerliede zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Haarlemmerliede. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opstellen? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Haarlemmerliede een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Haarlemmerliede op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Haarlemmerliede vergelijken

Het is goed om verschillende offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Haarlemmerliede iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een consult. Tijdens dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Haarlemmerliede die je voor je hebt. Verder zul je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Haarlemmerliede

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Haarlemmerliede en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Haarlemmerliede

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Haarlemmerliede terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Haarlemmerliede

Tarieven vielen mee

18 juli 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit geheel mee.

- Deborah de Leeuw

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

9 juli 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Manon van Veen

Aanvraag offertes aan te bevelen

30 juni 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Edwin Martens

Oprecht top!

29 juni 2024

Boven verwachting! Geweldig!

- Koen Mulder

Gewoonweg super!

21 juni 2024

Geweldig gedaan! Grandioos!

- Tamara Jansen

Goed en snel geregeld

15 juni 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Nienke de Haan

Snel geregeld

2 juni 2024

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en rap.Rap en zonder lastig gedoe dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Marinus Kuijpers

Lage tarieven

30 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Roel Huisman

Prima advies gekregen!

23 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies.

- Nienke Visser

Uitgelichte notarissen uit Haarlemmerliede

Hussain Van der Putt Notariaat

Oudeweg 8e
2031 CC Haarlem
Nederland

023 531 2150
https://www.hpnotariaat.nl/

Notariskantoor De Kiewit Buijsman Wientjes in

Hoofdstraat 236
2071 EP Santpoort-Noord
Nederland

023 538 3434
http://www.dekiewit.nl/

Notaris Yvette Beumer

Zeilmakerstraat 18
1991 JC Velserbroek
Nederland

023 513 0400
http://www.notarisyvettebeumer.nl/