Notaris Haarlem

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Haarlem?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Haarlem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Haarlem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Haarlem gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Haarlem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarlem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Velserbroek, Overveen en Bloemendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Haarlem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Haarlem kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Haarlem vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Haarlem kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Haarlem vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Haarlem? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er ook voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Haarlem. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Haarlem in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Haarlem te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Haarlem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Haarlem?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Haarlem nodig hebt. Een notariskantoor in Haarlem kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Haarlem er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een goed notariskantoor in Haarlem kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een specifiek specialisatie brengen. Evengoed zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Haarlem je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Haarlem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Haarlem te vinden dat bij je past.

Haarlem notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Haarlem een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Haarlem via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Haarlem via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Haarlem je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Haarlem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Haarlem.

Kosten notaris Haarlem

Voor je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Haarlem stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Haarlem op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Haarlem

Nu notarissen uit Haarlem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Haarlem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Haarlem

Als je een goedkope notarispraktijk in Haarlem zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Haarlem die exact past bij je voorkeuren. Als de opdracht inzichtelijk is, is het immers gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een huis of wil je tevens een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Haarlem een normaal uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Haarlem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Haarlem vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Haarlem notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je immers ideaal bij assisteren! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Haarlem een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Haarlem gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een gesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Haarlem een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een overige optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Haarlem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Haarlem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Haarlem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Haarlem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Haarlem

Individueel bijgestaan

19 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Martijn Verhoeven

Erg professioneel

14 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Johan Meijer

Kennis van zaken

8 mei 2024

Zoals gewenst, uitermate vakkundig.

- Daniël de Vries

Goed en snel geregeld

2 mei 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom uitstekend.

- Barry de Vries

Persoonlijk bijgestaan

22 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Catharina de Leeuw

Goede afhandeling testament!

16 april 2024

Ik was bang dat het erg ingewikkeld zou worden en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer aangenaam.

- Marieke van de Velden

Goedkope notaris

12 april 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Diana van der Linden

Gewoonweg prima

2 april 2024

Fantastische notaris, zoals ik had vermoed.

- Adrianus Schipper

Had dit veel sneller moeten doen

26 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Cornelis Vink

Uitgelichte notarissen uit Haarlem

Blank Prevoo Notarissen

Wilhelminastraat 30
2011 VM Haarlem
Nederland

023 531 6355
http://www.blanknotarissen.nl/

Wijts & Ten Brink

Spruitenbosstraat 19
2012 LJ Haarlem
Nederland

023 531 6820
http://www.wtbn.nl/

Demenint Kienhuis Notariaat B.V.

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
Nederland

023 528 9192
http://www.demenintkienhuis.nl/