Notaris Slenaken

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Slenaken?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Slenaken verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Slenaken – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Slenaken gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Slenaken
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slenaken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Noorbeek, Gulpen en Ingber bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Slenaken

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Slenaken kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Slenaken. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Slenaken vinden

Wil je een kundige notaris in Slenaken vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een deskundige notaris vind je immers simpel dankzij notaris-kaart.nl. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Slenaken die aansluit op je behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Slenaken in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Slenaken niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Slenaken te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Slenaken te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Slenaken een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Slenaken om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Slenaken

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Slenaken?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Slenaken voor nodig hebben. Een notariskantoor in Slenaken kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Slenaken de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Slenaken kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een bijzonder specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Slenaken je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Slenaken?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Slenaken te vinden dat bij je past.

Slenaken notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Slenaken naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Hierbij kan men denken aan onder andere gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. In Slenaken bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze stukken begrijpelijk en legitiem zijn.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van een akte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Slenaken notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Slenaken?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Slenaken.

Notaris kosten Slenaken

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Slenaken dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een vaardig notaris kantoor in Slenaken te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Slenaken dankzij een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Slenaken kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Slenaken

Nu notarissen uit Slenaken vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Slenaken vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Slenaken

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Slenaken kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in Slenaken is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Slenaken die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Slenaken die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Slenaken te zoeken is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Slenaken op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Slenaken vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Slenaken notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Fijn! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Slenaken aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Slenaken je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een gesprek of bij een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Slenaken een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Slenaken

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Slenaken en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Slenaken

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Slenaken terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Slenaken

Transparant in alles

25 mei 2024

Duidelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Patricia Postma

Prima!

13 mei 2024

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Irene Hendriks

Geen nummer, menselijke afhandeling

10 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Lisette Meijer

Verstand van wetgeving

4 mei 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Monique Willemsen

Snel geregeld

24 april 2024

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en vlot.Rap en zonder lastig gedoe dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Arjan de Boer

Vlug de goede pro getroffen

20 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Ellen Janssen

Prima raadgeving gekregen!

9 april 2024

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Caroline van den Bosch

Goed en snel geregeld

6 april 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel heisa georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Edwin de Graaf

Ervaring met notariskantoor was super

30 maart 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Mirjam de Graaf

Uitgelichte notarissen uit Slenaken

NOTAIRE ANNA PONENTE

Rue de la Bel 51
4880 Aubel
België

+32 87 68 76 35
https://www.notaire.be/Notaire/anna-ponente

Olivier Bonnenfant & Marianne Tyberghein, notaires associés

Place du Centenaire Fléchet 32
4608 Warsage
België

+32 4 376 62 15
http://www.bonnenfanttyberghein.be/

meester Bas van de Ven, notaris

Kleinstraat 4
6325 CW Berg en Terblijt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/