Notaris Geulle

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Geulle?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Geulle verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Geulle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Geulle gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Geulle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geulle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Stein, Elsloo en Beek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Geulle

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Geulle kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Geulle vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Geulle kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Geulle vinden

Wil je een deskundige notaris in Geulle vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een kundige notaris vind je immers gewoon vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een passende notaris in Geulle voor jouw klus. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Geulle in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Geulle niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Geulle te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Geulle te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Geulle een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Geulle om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Geulle

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Geulle?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Geulle kan je precies helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Geulle is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Geulle voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Geulle.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een bijzonder specialisatie brengen. Niettemin zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Geulle je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Geulle?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Geulle te vinden dat bij je past.

Geulle notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Geulle notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Hier kan je denken aan onder andere gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Geulle weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Hiernaast zal je dankzij de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Geulle notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Geulle?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Geulle.

Notaris kosten Geulle

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en advies. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Geulle stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de kosten van een notaris kantoor in Geulle op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Geulle

Nu notarissen uit Geulle vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Geulle vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Geulle

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Geulle zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Geulle. Als de opdracht helder is, is het namelijk eenvoudiger om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van raad? Of wil je verder een overeenkomst laten opmaken? Middels hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Geulle zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Geulle op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Geulle vergelijken

Het is simpelweg een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Geulle een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Geulle voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Geulle

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Geulle en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Geulle

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Geulle terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Geulle

Duidelijk opgave van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

20 april 2024

- Charlotte Mol

Voortdurend bereikbaar voor vragen

13 april 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Marloes van Beek

Persoonlijk bijgestaan

4 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Evelien van der Linden

Merci

30 maart 2024

Bedankt voor alle assistentie en ondersteuning!

- Robertus Timmermans

Minder duur uit dan ik dacht

20 maart 2024

Was achteraf een stuk goedkoper uit dan dat ik had gedacht.

- Cornelia van der Laan

Aanrader!

13 maart 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Danny Peters

Moment voor actie

7 maart 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Janneke de Boer

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

27 februari 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Natascha Driessen

Vlot en passende notaris gevonden

24 februari 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Bram van der Heijden

Uitgelichte notarissen uit Geulle

Meuwissen Notariskantoor

Bunderstraat 59
6231 EH Meerssen
Nederland

043 364 4848
http://www.notarismeuwissen.nl/

Notariskantoor Wolfs

Sint Agnesplein 11a
6241 CA Bunde
Nederland

043 365 2100
https://www.wolfsknopsnotarissen.nl/

Pas Bewindvoering

Wolfeynde 2
6191 EB Beek
Nederland

046 206 0100
http://www.pasbewindvoering.nl/