Notaris Meerssen

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Meerssen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Meerssen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Meerssen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Meerssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Berg En Terblijt, Maastricht Airport en Ulestraten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Meerssen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Meerssen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Meerssen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Meerssen vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Meerssen? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een deskundige notaris. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Meerssen die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Meerssen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Meerssen vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Meerssen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Meerssen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Meerssen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Meerssen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Meerssen?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Meerssen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Meerssen zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Ook is het zo dat een notariskantoor in Meerssen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Meerssen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Meerssen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Meerssen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Meerssen te vinden dat bij je past.

Meerssen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Meerssen een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Meerssen naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is namelijk erg noodzakelijk indien het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het stoppen van een verhouding. Je wil dan dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het ontbinden van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Meerssen via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Meerssen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Meerssen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Meerssen.

Kosten notaris Meerssen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Meerssen dan is het van belang om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat verstandige notaris kantoor in Meerssen? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Meerssen met een secuur gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Meerssen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Meerssen

Nu notarissen uit Meerssen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Meerssen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Meerssen

Als je een goedkope notarispraktijk in Meerssen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Meerssen. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van advies? Of wil je tevens een akte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Meerssen zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Meerssen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Meerssen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Meerssen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Meerssen een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Meerssen je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een gesprek of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Meerssen een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Meerssen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Meerssen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Meerssen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Meerssen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Meerssen

Geen nummer, humane afhandeling

22 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Michel van de Wal

Samenlevingscontract geregeld

13 mei 2024

Samenlevingscontract was zo geregeld. Super!

- Adrianus van de Ven

Rap geregeld

8 mei 2024

Verzoek ging vlot en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Brenda Hoekstra

Ervaren notaris gevonden

28 april 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Joost Schipper

Offertes gauw binnen

24 april 2024

Snel de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Sylvia van Veen

Uiteindelijk een testament

18 april 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Jolanda de Ruiter

Na aanvragen offertes direct ontvangen

13 april 2024

De offertes waren gauw ontvangen en dus konden we gauw met een notaris in zee.

- Daniëlle Dekker

Helemaal goed in orde

2 april 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel franje georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Bram Huisman

Vlug afgehandeld

28 maart 2024

Verzoek ging vlot en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Niels Kuiper

Uitgelichte notarissen uit Meerssen

Huenges Wajer & Joosten Notarissen

Wethouder Vrankenstraat 21
6227 CJ Maastricht
Nederland

043 350 9950
http://www.hwj.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meuwissen Notariskantoor

Bunderstraat 59
6231 EH Meerssen
Nederland

043 364 4848
http://www.notarismeuwissen.nl/

meester Bas van de Ven, notaris

Kleinstraat 4
6325 CW Berg en Terblijt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/