Notaris Geleen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Geleen?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Geleen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Geleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Geleen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Geleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Geleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Limbricht, Einighausen en Guttecoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Geleen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Geleen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Geleen. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Geleen vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Geleen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Geleen die aansluit op jouw behoefte. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Geleen in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Geleen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Geleen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Geleen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Geleen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Geleen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Geleen?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Geleen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Geleen kan je onder meerdere bijstaan met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Geleen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Geleen moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Geleen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Geleen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Geleen te vinden dat bij je past.

Geleen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Geleen een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Geleen naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk erg belangrijk wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Geleen via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Geleen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Geleen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Geleen.

Notaris kosten Geleen

De tarieven zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Geleen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de wijze om een briljant notaris kantoor in Geleen te vinden? Je vraagt natuurlijk via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de aantrekkelijkste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Geleen via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in Geleen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Geleen

Nu notarissen uit Geleen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Geleen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Geleen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Geleen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een woonhuis of wil je bovendien een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Geleen zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Geleen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Geleen vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Geleen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Geleen die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Geleen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Geleen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Geleen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Geleen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Geleen

Door intensieve tijd heen geholpen

20 mei 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Monique de Lange

Professionele en bedreven

15 mei 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Bram van de Pol

Lage kosten

9 mei 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de rapheid.

- Marije Willems

Na aanvragen offertes gauw ontvangen

30 april 2024

Snel de offertes ontvangen en een juiste notaris gevonden.

- Inge Jansen

Gewoon prima

24 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo degelijk zou zijn.

- Vanessa van den Heuvel

Kosten vielen mee

16 april 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Nicole de Bruijn

Werkelijk een vakvrouw

10 april 2024

Ze was enorm bekwaam en vakkundig. Heel fijn!

- Tamara de Bruijn

Prima begeleid van begin tot einde traject

1 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Annemarie Koster

Vlot en passende notaris gevonden

29 maart 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Adrianus Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Geleen

Pas Bewindvoering

Wolfeynde 2
6191 EB Beek
Nederland

046 206 0100
http://www.pasbewindvoering.nl/

Frenken, Moers & Heerings Notarissen

Walramstraat 10
6131 BM Sittard
Nederland

046 452 8484
http://www.frenken-moers.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Metis Adviseurs B.V.

Hofdwarsweg 49 A
6161 DE Geleen
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/