Notaris Etten

Wil jij een professionele notaris in Etten die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Etten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Etten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Etten gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Etten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Etten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Terborg, Silvolde en Ulft bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Etten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Etten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Etten vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Etten kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Etten vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Etten? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de competente professional die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Etten. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als voorheen.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Etten in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Etten te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Etten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Etten?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Etten voor nodig hebben. Een notariskantoor in Etten kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Etten de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van verschillende notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Etten kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een specifiek specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Etten je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Etten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Etten te vinden dat bij je past.

Etten notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Etten notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Etten bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze aktes helder en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Etten een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Etten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Etten.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Etten

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en advies. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Etten stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Etten op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Etten

Nu notarissen uit Etten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Etten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Etten

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Etten. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van hulp? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Etten zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Etten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Etten vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Etten notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Gelukkig! Daar ondersteunen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Etten aan een notarispraktijk koppelen die past bij je wensen.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Etten je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Etten een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je altijd nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Etten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Etten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Etten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Etten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Etten

Door raad en daad bijgestaan

30 november 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Thijs Molenaar

Afhandeling was prima

20 november 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Joyce Hendriks

Eindelijk een samenlevingscontract

16 november 2023

Na maanden bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel fijn.

- Robertus Verhoeven

Goed afgehandeld.

7 november 2023

Helder en snel. Dank je wel!

- Michael Bos

Uiteindelijk een testament

5 november 2023

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Charlotte Schipper

Top advies gekregen!

23 oktober 2023

Duidelijk advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Kim de Vries

Goedkope notaris

9 oktober 2023

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Elisabeth de Wit

Persoonlijk bijgestaan

8 oktober 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Erwin Bosman

Lage tarieven

25 september 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de rapheid.

- Joost Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Etten

Reza Notarispraktijk B.V.

Frank Daamenstraat 2-B
7071 AW Ulft
Nederland

0315 683 145
http://www.notarishendriks.nl/

Notaris Passmann

Ettensestraat 16
7061 AB Terborg
Nederland

0315 324 944
http://www.notariskantoormuijsers.nl/

Notariskantoor Hendriks

Frank Daamenstraat 2 B
7071 AW Ulft
Nederland

0315 683 145
http://www.notarishendriks.nl/