Notaris Ulft

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Ulft?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Ulft verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ulft – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Ulft gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Ulft
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Gaanderen, Terborg en Silvolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ulft

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ulft kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Ulft vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Ulft vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Ulft? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een juiste notaris vind je namelijk makkelijk met notaris-kaart.nl. Via ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Ulft die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Ulft in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Ulft vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Ulft te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Ulft te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook wanneer je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Ulft om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ulft

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ulft?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Ulft nodig hebt. Een notariskantoor in Ulft kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Ulft de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van verschillende notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ulft moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Ulft je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ulft?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ulft te vinden dat bij je past.

Ulft notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Ulft een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Ulft naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het document is immers zeer belangrijk als het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document begrijpelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het ontbinden van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ulft via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Ulft je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ulft?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ulft.

Notaris kosten Ulft

De kosten zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ulft. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een bedreven notaris kantoor in Ulft te vinden? Je vraagt simpel via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de slimste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Ulft worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Ulft op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ulft

Nu notarissen uit Ulft vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ulft vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Ulft

Als je een goedkope notarispraktijk in Ulft zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Ulft die nauwgezet past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raad? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Ulft zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ulft op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ulft vergelijken

Het is goed om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat zeer van belang is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Ulft iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Ulft die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ulft

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ulft en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ulft

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ulft terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ulft

Direct een vakkundige professional

21 november 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Monique van de Veen

Goedkoop is duurkoop

19 november 2023

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Annemieke Hofman

Prima begeleid van start tot einde traject

12 november 2023

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Linda Prins

Goedkoop is duurkoop

4 november 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Bas de Koning

Gewoon super!

23 oktober 2023

Boven verwachting! Geweldig!

- Chantal de Lange

Afhandeling uit handen

13 oktober 2023

De erfenis geregeld krijgen is al naar en langdradig genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Michael Visser

Moment voor actie

5 oktober 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

- Karin Koster

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

28 september 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Annemarie Mol

Uiteindelijk een testament

18 september 2023

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze beslissing!

- Kim Groen

Uitgelichte notarissen uit Ulft

Reza Notarispraktijk B.V.

Frank Daamenstraat 2-B
7071 AW Ulft
Nederland

0315 683 145
http://www.notarishendriks.nl/

Notaris Passmann

Ettensestraat 16
7061 AB Terborg
Nederland

0315 324 944
http://www.notariskantoormuijsers.nl/

Notariskantoor Hendriks

Frank Daamenstraat 2 B
7071 AW Ulft
Nederland

0315 683 145
http://www.notarishendriks.nl/