Notaris Ees

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Ees?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ees verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ees – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ees gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Ees
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Borger, Drouwen en Westdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ees

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ees is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Ees vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Ees vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Ees? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige individu die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze speurtocht zullen wij er altijd voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Ees. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Ees in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Ees te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ees

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ees?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Ees nodig hebt. Een notariskantoor in Ees kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Ees de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van talloze notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ees moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een bijzonder specialisatie brengen. Desondanks zijn er talloze denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Ees je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ees?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ees te vinden dat bij je past.

Ees notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Ees naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een huis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Ees weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Daarbuiten zal je door de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Ees een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ees?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ees.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Ees

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ees dan is het belangrijk om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat praktische notaris kantoor in Ees? Je vraagt ongecompliceerd via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de allerbeste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Ees via een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Ees op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ees

Nu notarissen uit Ees vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ees vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Ees

Er zijn talloze oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Ees kunnen variëren. De ene notarispraktijk in Ees is natuurlijk de andere niet. Kosten kunnen beduidend afwijken op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Ees vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ees die zeer veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Ees te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ees op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ees vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Ees een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Vanuit dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Ees voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ees

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ees en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ees

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ees terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ees

Had dit veel sneller moeten doen

19 juli 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Melanie Jansen

Aanvraag offertes aan te raden

13 juli 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Jelle Molenaar

Helemaal goed in orde

2 juli 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en hierdoor prima.

- Elisabeth van de Veen

Na aanvragen offertes gauw ontvangen

25 juni 2024

De offertes waren gauw binnen en dus konden we vlug met een notaris in zee.

- Eva van Beek

Na opvragen offertes meteen ontvangen

21 juni 2024

Vlot de offertes gehad en een passende notaris gevonden.

- Ronald van Veen

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

14 juni 2024

Erg betrouwbaar en gepast advies gekregen door de notaris.

- Frank van Beek

Door moeilijke periode heen geholpen

2 juni 2024

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Rutger Mol

Ze had kennis van zaken

28 mei 2024

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Erg fijn!

- Annemarie Hermans

Betrouwbare notaris gevonden

19 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Marc Martens

Uitgelichte notarissen uit Ees

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld

Abraham Westersstraat A 85
9663 PB Nieuwe Pekela
9663 PJ Nieuwe Pekela

0597 618 000
http://www.notariskauffeld.nl/

Wouters Netwerk Notarissen

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/

Notariskantoor Veendam

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/