Notaris Borger

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Borger die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Borger verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Borger – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Borger gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Borger
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borger, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Drouwen, Westdorp en Ees bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Borger

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Borger is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Borger. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Borger vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Borger? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het uitdagend om de goede partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Borger. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als voorheen.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Borger in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Borger te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Borger

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Borger?

Een competent notariskantoor in Borger kan je nauwgezet helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Borger is dat er talloze notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Borger dan ook notarissen voor allerlei soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Borger.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een specifiek specialisatie brengen. Toch zijn er talloze denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Borger je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Borger?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Borger te vinden dat bij je past.

Borger notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Borger een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Borger via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het eindigen van een verbinding. In dit soort tijden is het van belang dat het document overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Borger via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Borger je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Borger?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Borger.

Notaris kosten Borger

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Borger stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Borger kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Borger

Nu notarissen uit Borger vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Borger vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Borger

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Borger die precies past bij je behoeften. Als de taak duidelijk is, is het immers gemakkelijker om een passend tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het overnemen van een gebouw of wil je tevens een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Borger een standaard tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Borger op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Borger vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Borger notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Hier helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Borger aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoefte.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Borger gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een kennismaking of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Als je in Borger een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Borger

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Borger en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Borger

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Borger terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Borger

Snel geregeld

19 juli 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en snel.Snel en zonder lastig toestanden dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Martijn Hendriks

Gepaste notariële assistentie

11 juli 2024

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Roel Hofman

Echt een vakvrouw

2 juli 2024

Mijn notaris had duidelijk kennis van zaken. Zeer fijn!

- Elisabeth van Dijk

Minder duur dan verwacht

28 juni 2024

Prijzen vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Matthijs Smit

Voelt overtuigend

18 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Fijn!

- Joris de Leeuw

Offerte was betaalbaar

14 juni 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Dennis van den Heuvel

Prima!

2 juni 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Elisabeth de Jong

Begeleiding was geweldig

27 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Tim de Wit

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

25 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Lisette van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Borger

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld

Abraham Westersstraat A 85
9663 PB Nieuwe Pekela
9663 PJ Nieuwe Pekela

0597 618 000
http://www.notariskauffeld.nl/

Wouters Netwerk Notarissen

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/

Notariskantoor Veendam

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/