Notaris Drouwen

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Drouwen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Drouwen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Drouwen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Drouwen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Drouwen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drouwen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Gasselte, Gasselternijveen en Bronnegerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Drouwen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Drouwen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Drouwen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Drouwen kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Drouwen vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Drouwen? Dan hebben we goed bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een professionele notaris. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen enkele momenten een goede notaris in Drouwen voor je project. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Drouwen in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Drouwen meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Drouwen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Drouwen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Drouwen een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Drouwen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Drouwen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Drouwen?

Een verstandig notariskantoor in Drouwen kan je juist helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Drouwen is dat er talloze notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Drouwen voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Drouwen.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Drouwen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Drouwen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Drouwen te vinden dat bij je past.

Drouwen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Drouwen naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Drouwen bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze documenten glashelder en wettelijk zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Drouwen een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Drouwen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Drouwen.

Notaris kosten Drouwen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Drouwen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Drouwen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Drouwen

Nu notarissen uit Drouwen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Drouwen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Drouwen

Als je een goedkope notarispraktijk in Drouwen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Drouwen die nauwkeurig past bij je wensen. Als de opdracht glashelder is, is het namelijk eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Drouwen een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Drouwen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Drouwen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Drouwen notarispraktijk offertes wilt opvragen? Gelukkig! Daar ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Drouwen een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Drouwen je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een consult of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Drouwen een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Drouwen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Drouwen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Drouwen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Drouwen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Drouwen

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

3 december 2023

Mijn notaris had duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Ingrid de Graaf

Had dit veel eerder moeten doen

26 november 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Marjolein Schouten

Begrijpelijk overzicht van de tarieven gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

15 november 2023

- Jasper Meijer

Verstand van regelgeving

6 november 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Petra Willems

Super geregeld

30 oktober 2023

Snel de geschikte persoon gevonden, aangenaam!

- Danny Gerritsen

Afhandeling uit handen

26 oktober 2023

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg fijn.

- Leonie Janssen

Super geregeld

11 oktober 2023

Had binnen korte tijd een mooie offerte op maat, super!

- Dennis de Lange

Aanvraag offertes aan te raden

2 oktober 2023

Uit eigen ondervinding raden wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Wilhelmina Bos

Vertrouwelijke notaris getroffen

1 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Petra van der Heijden

Uitgelichte notarissen uit Drouwen

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld

Abraham Westersstraat A 85
9663 PB Nieuwe Pekela
9663 PJ Nieuwe Pekela

0597 618 000
http://www.notariskauffeld.nl/

Wouters Netwerk Notarissen

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/

Notariskantoor Veendam

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/