Notaris Edam

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Edam die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Edam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Edam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Edam gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Edam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Edam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schardam, Volendam en Hobrede bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Edam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Edam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Edam. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Edam vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Edam? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Edam. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als eerder.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Edam in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Edam te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Edam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Edam?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Edam voor nodig hebben. Een notariskantoor in Edam zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Daarbuiten is een notariskantoor in Edam de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van verschillende notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Edam moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Edam je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Edam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Edam te vinden dat bij je past.

Edam notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Edam naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een huis. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Edam weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een akte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Edam notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Edam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Edam.

Notaris kosten Edam

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Edam dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Edam? Je vraagt ongecompliceerd via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de slimste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Edam met een secuur gespecificeerde aanbieding.

De prijzen van een notaris kantoor in Edam kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Edam

Nu notarissen uit Edam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Edam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Edam

De onkosten voor een notarispraktijk in Edam kunnen behoorlijk uiteen lopen om aparte oorzaken. Er bestaat wederkerig best wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Edam. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Edam vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Edam die erg veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Tracht bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Edam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Edam vergelijken

Het is slim om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Edam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Bij dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Edam voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Edam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Edam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Edam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Edam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Edam

Gauw de goede professional gevonden

16 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak nodig had.

- Danny de Wit

Afhandeling was persoonlijk

6 mei 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Zeer tevreden met het proces.

- Erwin de Boer

Transparant in alles

1 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Jacoba van de Ven

Geen nummer, menselijke afhandeling

22 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Elizabeth van den Broek

Helemaal goed in orde

16 april 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en hierdoor uitstekend.

- Cindy Blom

Had dit veel sneller moeten doen

10 april 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Hendrikus van de Ven

Top advies gekregen!

4 april 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Simone de Koning

Snel afgehandeld

28 maart 2024

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en snel.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Martine van Beek

Prijsopgave was betaalbaar

19 maart 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Maaike Schouten

Uitgelichte notarissen uit Edam

Notariskantoor mr. A.P. Bakker

Raadhuisstraat 1
1474 HE Oosthuizen
Nederland

0299 401 351
http://www.notaris-bakker.nl/

De Notaris

Raadhuisstraat 8
1474 HE Oosthuizen
Nederland

088 559 9500
https://www.zorgcirkel.com/zcvestiging/Paginas/De-Notaris.aspx

Abma Schreurs Advocaten Notarissen

Julianaweg 204
1131 DL Volendam
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/