Notaris Duivendrecht

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Duivendrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Duivendrecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Duivendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Duivendrecht gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Duivendrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duivendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Amsterdam, Amsterdam Zuidoost en Diemen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Duivendrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Duivendrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Duivendrecht. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Duivendrecht kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Duivendrecht vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Duivendrecht? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Wij hebben een fors portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een verstandige notaris in Duivendrecht voor jouw opdracht. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Duivendrecht in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Duivendrecht niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Duivendrecht te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Duivendrecht te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Duivendrecht om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Duivendrecht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Duivendrecht?

Het juiste notariskantoor in Duivendrecht sluit haarfijn aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Duivendrecht is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Duivendrecht dan ook notarissen voor allerlei soorten expertises zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Duivendrecht.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Duivendrecht je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Duivendrecht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Duivendrecht te vinden dat bij je past.

Duivendrecht notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Duivendrecht een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Duivendrecht naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het ontbinden van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Duivendrecht via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Duivendrecht je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Duivendrecht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Duivendrecht.

Notaris kosten Duivendrecht

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Duivendrecht stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Duivendrecht op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Duivendrecht

Nu notarissen uit Duivendrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Duivendrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Duivendrecht

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Duivendrecht die exact past bij je behoefte. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het kopen van een woonhuis of wil je daarnaast een akte op laten stellen? Met er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Duivendrecht een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Duivendrecht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Duivendrecht vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Duivendrecht notarispraktijk offertes wilt opvragen? Gelukkig! Daar begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Duivendrecht aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Duivendrecht je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Duivendrecht een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Duivendrecht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Duivendrecht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Duivendrecht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Duivendrecht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Duivendrecht

Prima begeleid van begin tot beëindiging traject

19 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Saskia van Dongen

Na opvragen offertes gauw ontvangen

18 mei 2024

Gauw de offertes ontvangen en een juiste notaris gevonden.

- Irene Bosch

Ervaring met notariskantoor was super

6 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Kim de Jong

Oprecht een vakvrouw

30 april 2024

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Buitengewoon!

- Antonius van Wijk

Prijzen vielen mee

25 april 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Elisabeth Sanders

Erfenis zorgvuldig verdeeld

14 april 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Bianca Gerritsen

Kennis van de wet

7 april 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Tessa de Jonge

Lage kosten

3 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- Frank van de Berg

Transparant in alles

29 maart 2024

Overzichtelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Joost de Vos

Uitgelichte notarissen uit Duivendrecht

Van Lenning Notariaat Amstelveen

Oranjebaan 13
1183 NN Amstelveen
Nederland

020 496 7676
http://www.amstelveennotaris.nl/

MR. E. O. Spier

Westeinde 24
1017 ZP Amsterdam
Nederland

020 531 7654
http://www.spierenhazenberg.nl/

Gaillard Notariaat B.V.

Amsterdam
Nederland

020 671 9724
http://www.notaris-gids.nl/amsterdam/gaillard-notariaat