Notaris Amstelveen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Amstelveen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Amstelveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Amstelveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Amstelveen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Amstelveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amstelveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Diemen, Duivendrecht en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Amstelveen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Amstelveen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Amstelveen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Amstelveen vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Amstelveen? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een professionele notaris. Wij hebben een fors portfolio en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een competente notaris in Amstelveen voor jouw project. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Amstelveen in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Amstelveen niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Amstelveen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Amstelveen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar tevens indien je een handelsbedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Amstelveen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Amstelveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Amstelveen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Amstelveen nodig hebt. Een notariskantoor in Amstelveen kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Amstelveen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Amstelveen moet zoeken.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er talloze denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Amstelveen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Amstelveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Amstelveen te vinden dat bij je past.

Amstelveen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Amstelveen naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Amstelveen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Amstelveen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Amstelveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Amstelveen.

Kosten notaris Amstelveen

De prijzen zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Amstelveen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een bedreven notaris kantoor in Amstelveen te vinden? Je vraagt eenvoudig via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de allerbeste keuze. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Amstelveen via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in Amstelveen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Amstelveen

Nu notarissen uit Amstelveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Amstelveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Amstelveen

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Amstelveen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Amstelveen. Als de opdracht helder is, is het veel eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een pand of wil je bovendien een hypotheekakte op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Amstelveen zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Amstelveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Amstelveen vergelijken

Het is verstandig om diverse offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Amstelveen een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Amstelveen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Amstelveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Amstelveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Amstelveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Amstelveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Amstelveen

Erfenis keurig verdeeld

14 mei 2024

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Iris de Wit

Goedkope notaris

9 mei 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken naderhand.

- Pieter Smits

Erfenis keurig verdeeld

1 mei 2024

Zware tijd achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Karin Schipper

Persoonlijk bijgestaan

23 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Niels Scholten

Kosten vielen mee

17 april 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Ramona Hoekstra

Geld wel maar moeite niet bespaard

7 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Esther Visser

Super!

2 april 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Gerrit Vos

Samenlevingscontract overeengekomen

30 maart 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Dave de Vos

Direct een vakkundige professional

23 maart 2024

Na de offertes gauw de passende keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Sylvia Molenaar

Uitgelichte notarissen uit Amstelveen

Seinstra Van Rooij Notaries

Honthorststraat 30
1071 DG Amsterdam
Nederland

020 676 1556
http://www.svrnotarissen.nl/

Van Campen Liem

J.J. Viottastraat 52
1071 JT Amsterdam
Nederland

020 760 1600
http://www.vancampenliem.com/

FG Recht

Oranje Nassaulaan 55
1075 AK Amsterdam
Nederland

020 671 7221
http://www.fgrecht.nl/