Notaris Doldersum

Wil jij een ijzersterke notaris in Doldersum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Doldersum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Doldersum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Doldersum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Doldersum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Doldersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wapse, Vledder en Boschoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Doldersum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Doldersum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Doldersum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Doldersum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Doldersum vinden

Wil je een competente notaris in Doldersum vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een professionele notaris vind je immers gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Doldersum die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het noodzaak om een notaris in Doldersum in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Doldersum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Doldersum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Doldersum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Doldersum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Doldersum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Doldersum?

Het passende notariskantoor in Doldersum sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Doldersum is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Doldersum dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Doldersum.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een expliciet specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Doldersum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Doldersum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Doldersum te vinden dat bij je past.

Doldersum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Doldersum een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Doldersum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles helder is beschreven, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Doldersum via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen als een liefdesrelatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Doldersum je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Doldersum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Doldersum.

Notaris kosten Doldersum

Voor je te verdiepen in de onkosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Doldersum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Doldersum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Doldersum

Nu notarissen uit Doldersum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Doldersum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Doldersum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Doldersum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je immers dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Doldersum die exact past bij je wensen. Als de opdracht helder is, is het immers eenvoudiger om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Door hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Doldersum zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Doldersum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Doldersum vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Doldersum een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Doldersum voor jou kan betekenen. Verder zal je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Doldersum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Doldersum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Doldersum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Doldersum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Doldersum

Gewoon goed

9 november 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Jolanda Kok

Prima begeleiding testament!

3 november 2022

Ik was bang dat het erg complex zou zijn en hoofdzakelijk: prijzig. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer fijn.

- Dennis de Groot

Blij met beslissing

24 oktober 2022

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Danny van Loon

Ervaring met notaris was top

17 oktober 2022

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Margaretha Kuipers

Goedkoper uit dan ik dacht

16 oktober 2022

Was later een hoop voordeliger uit dan dat ik had gedacht.

- Sabine Smit

Zorgen uit handen

6 oktober 2022

Te maken krijgen met een erfenis is al verdrietig op zich. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel prettig.

- Mark van Dijk

De notaris was zeer bereikbaar

27 september 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Renate Bosch

Ze had kennis van zaken

20 september 2022

Mijn notaris had duidelijk kennis van zaken. Heel fijn!

- Gerrit Meijer

Prima advies gekregen!

18 september 2022

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Jessica Vos

Uitgelichte notarissen uit Doldersum

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notaris De Werven Netwerk Notarissen

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notariskantoor Kooi

Folkertslân 68
9244 ED Beetsterzwaag
Nederland

0512 382 415
http://www.notariskooi.nl/