Notaris Deurze

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Deurze die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Deurze verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Deurze – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Deurze gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Deurze
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deurze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Assen, Loon en Vredenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Deurze

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Deurze is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Deurze. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Deurze kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Deurze vinden

Wil je een kundige notaris in Deurze vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je namelijk eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Deurze die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Deurze in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Deurze niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Deurze in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Deurze te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Deurze om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Deurze

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Deurze?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Deurze nodig hebt. Een notariskantoor in Deurze kan je onder andere helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Deurze er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Deurze kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Niettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Deurze je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Deurze?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Deurze te vinden dat bij je past.

Deurze notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Deurze een notariskantoor te zoeken voor deze taak. In ieder geval het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Deurze via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De rechtsgeldigheid van het geschrift is immers erg belangrijk wanneer het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het eindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Toch is het ontbinden van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Deurze via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het beste in Deurze je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Deurze?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Deurze.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Deurze

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Deurze dan is het raadzaam om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de manier om een handig notaris kantoor in Deurze te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Deurze dankzij een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

De prijzen van een notaris kantoor in Deurze kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Deurze

Nu notarissen uit Deurze vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Deurze vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Deurze

Er zijn allerlei aanleidingen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Deurze kunnen verschillen. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Deurze. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Deurze vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Deurze die erg veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Deurze op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Deurze vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Deurze notarispraktijk offertes op te vragen? Top! Hier begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Deurze aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw wensen.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Deurze je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Als je in Deurze een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Later kun je altijd nog een overige weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Deurze

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Deurze en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Deurze

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Deurze terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Deurze

Prijsopgave was betaalbaar

20 mei 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Femke Verbeek

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

15 mei 2024

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Nienke van Dongen

Snel afgehandeld

6 mei 2024

Verzoek verliep rap en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Rap en zonder lastig gedoe dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Steven van de Velde

Notarieel gewoon goed

4 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Maria Kok

Voortreffelijke keuze

23 april 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Dennis Post

Na aanvragen offertes gauw ontvangen

19 april 2024

De offertes waren vlot binnen en daardoor konden we gauw met de notaris in zee.

- Marinus Maas

Snel geregeld

11 april 2024

Verzoek verliep snel en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus tevreden.

- Erik van Dam

Altijd bereikbaar voor aanvragen

5 april 2024

Top bereikbare notaris gekregen, zeer tevreden.

- Björn de Bruijn

Goedkoop en top!

30 maart 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Met die reden ben ik tevreden!

- David de Groot

Uitgelichte notarissen uit Deurze

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen

Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus Notarissen B.V.

Noordersingel 45
9401 JW Assen
Nederland

0592 336 666
http://www.notariskantoor.nu/

Notariskantoor Van Pelt

Oostersingel 5
9401 JX Assen
Nederland

0592 311 115
http://www.notariskantoorvanpelt.nl/