Notaris Assen

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Assen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Assen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Assen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Assen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Assen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Assen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ekehaar, Geelbroek en Eleveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Assen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Assen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Assen. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Assen vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Assen? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je namelijk makkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Assen die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Assen in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Assen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Assen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Assen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Assen een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Assen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Assen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Assen?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Assen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Assen zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Ook is een notariskantoor in Assen de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Assen kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Toch zijn er allemaal denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Assen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Assen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Assen te vinden dat bij je past.

Assen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Assen naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Assen weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Tevens zal je dankzij de notaris behoorlijk tijd kunnen besparen. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Assen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Assen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Assen.

Kosten notaris Assen

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Assen stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Assen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Assen

Nu notarissen uit Assen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Assen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Assen

Als je een goedkope notarispraktijk in Assen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Assen. Als de taak inzichtelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een specifiek uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een woonhuis of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Assen zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Assen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Assen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Assen notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij bijstaan! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Assen een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Assen gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op als je in Assen een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere route bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Assen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Assen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Assen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Assen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Assen

Snel en juiste notaris gevonden

1 december 2023

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Simone van de Wal

Vakkundige notaris

25 november 2023

Binnen no-time een kundige notaris. Geweldig!

- Jan van de Ven

Voldaan met afgeleverd werk

14 november 2023

Simpelweg gelukkig met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Rob van Leeuwen

Offertes vlug binnen

12 november 2023

Gauw de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Steven van de Velden

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

2 november 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Sandra van Veen

Lage tarieven

27 oktober 2023

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Janneke Willemsen

Notariële ondersteuning was fijn

9 oktober 2023

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, heel aangenaam.

- Adriana Hermans

Verstand van zaken

5 oktober 2023

Zoals gehoopt, uitermate kundig.

- Wouter van de Berg

Geen nummer, humane behandeling

1 oktober 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Susanne van der Meulen

Uitgelichte notarissen uit Assen

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen

Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus Notarissen B.V.

Noordersingel 45
9401 JW Assen
Nederland

0592 336 666
http://www.notariskantoor.nu/

Notariskantoor Van Pelt

Oostersingel 5
9401 JX Assen
Nederland

0592 311 115
http://www.notariskantoorvanpelt.nl/