Notaris Rolde

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Rolde die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Rolde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Rolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Rolde gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Rolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nooitgedacht, Nijlande en Eldersloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rolde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Rolde kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Rolde. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Rolde vinden

Wil je een geschikte notaris in Rolde vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. We hebben een royaal portfolio en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een geschikte notaris in Rolde voor jouw project. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Rolde in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Rolde niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Rolde in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Rolde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een onderneming wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Rolde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Rolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rolde?

Het kundige notariskantoor in Rolde sluit nauwgezet aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Rolde is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Rolde dan ook notarissen voor diverse soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Rolde.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Rolde je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rolde te vinden dat bij je past.

Rolde notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Rolde een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Rolde naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter is het afbreken van een verhouding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Rolde via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het beste in Rolde je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rolde.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Rolde

De kosten zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Rolde. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de wijze om een briljant notaris kantoor in Rolde te vinden? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de slimste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Rolde worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Rolde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rolde

Nu notarissen uit Rolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Rolde

Er zijn allemaal oorzaken waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Rolde kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Rolde is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Rolde die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Rolde die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rolde vergelijken

Het is simpelweg een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Mocht de notarispraktijk in Rolde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Via dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Rolde voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rolde

Prima afhandeling testament!

12 mei 2023

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou worden en vooral: duur. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Uiteraard betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg aangenaam.

- Mariska van Dijk

De stap naar een samenlevingscontract gezet

5 mei 2023

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Voelt wel aangenaam.

- Alexander de Ruiter

Uiteindelijk een testament

27 april 2023

Na lang weifelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze keuze!

- Anna Verbeek

Goedkope notaris

20 april 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Danny Willems

Begeleiding was persoonlijk

11 april 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het traject. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Cornelia Maas

Eenvoudig goed

9 april 2023

Helder en snel. Dank!

- Marco de Haan

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

31 maart 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het traject. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Anne Veenstra

Samenlevingscontract verzorgd

23 maart 2023

In sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Sylvia Hendriks

Notariële assistentie was prettig

19 maart 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marloes de Jonge

Uitgelichte notarissen uit Rolde

Notariaat Vries B.V.

Vriezerweg 8a
9482 TB Tynaarlo
Nederland

0592 541 219
http://www.notariaatvries.nl/

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen

Notariskantoor Adam Elzinga

Doctor Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Nederland

0592 311 550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl/