Notaris Beuningen

Wil jij een top notaris uit Beuningen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Beuningen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Beuningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Beuningen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Beuningen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beuningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oldenzaal, Losser en De Lutte bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Beuningen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Beuningen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Beuningen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Beuningen kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Beuningen vinden

Wil je een geschikte notaris in Beuningen vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen enkele momenten een geschikte notaris in Beuningen voor jouw project. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Beuningen in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Beuningen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Beuningen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Beuningen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Beuningen een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Beuningen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Beuningen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Beuningen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Beuningen nodig hebt. Een notariskantoor in Beuningen zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Beuningen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Beuningen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Beuningen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Beuningen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Beuningen te vinden dat bij je past.

Beuningen notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Beuningen notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Beuningen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Beuningen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Beuningen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Beuningen.

Kosten notaris Beuningen

De tarieven zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Beuningen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de manier om een briljant notaris kantoor in Beuningen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Beuningen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Beuningen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Beuningen

Nu notarissen uit Beuningen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Beuningen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Beuningen

De kosten voor een notarispraktijk in Beuningen kunnen veel uiteen lopen om diverse redenen. De ene notarispraktijk in Beuningen is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Beuningen vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Beuningen die heel erg veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Beuningen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Beuningen vergelijken

Het is verstandig om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Beuningen een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Vanuit dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Beuningen voor jou kan betekenen. Verder zal je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Beuningen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Beuningen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Beuningen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Beuningen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Beuningen

Vertrouwelijke notaris getroffen

25 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Danny van den Heuvel

Goed geregeld.

12 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Jacobus van den Broek

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

10 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Catharina Veenstra

Prijsopgave was betaalbaar

29 april 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Martinus van Dam

Persoonlijk bijgestaan

25 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Ellen van Beek

Verstand van zaken

20 april 2024

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Daniëlle Evers

Vlot en passende notaris gevonden

12 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Patricia Willemsen

Top raadgeving gekregen!

4 april 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Wendy Visser

Notariële ondersteuning was fijn

28 maart 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, enorm fijn.

- Thomas Gerritsen

Uitgelichte notarissen uit Beuningen

Notarispraktijk Mr H.P. Kroezen B.V.

Monnikstraat 62
7571 CW Oldenzaal
Nederland

0541 572 525
http://notariskantoorkroezen.nl/

Notariskantoor Poppinghaus B.V.

Langenkamp 9
7581 JE Losser
Nederland

053 538 3777
http://poppinghaus.nl/

Notariskantoor Riteco

Stationsplein 3
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 723 971
https://www.notariskantoorriteco.nl/