Notaris De Lutte

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in De Lutte die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris De Lutte verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit De Lutte – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris De Lutte gezocht?

Een notaris uit De Lutte vinden

Notaris De Lutte
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Lutte, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Enschede, Oldenzaal en Losser bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Lutte

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in De Lutte is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit De Lutte vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris De Lutte vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in De Lutte? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in De Lutte. En middels deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in De Lutte in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in De Lutte te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit De Lutte

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Lutte?

Een degelijk notariskantoor in De Lutte kan je nauwgezet helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in De Lutte is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in De Lutte dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in De Lutte.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een expliciet specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in De Lutte je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Lutte?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Lutte te vinden dat bij je past.

De Lutte notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in De Lutte een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in De Lutte via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk erg van belang wanneer het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het ontbinden van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in De Lutte via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in De Lutte je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Lutte?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Lutte.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor De Lutte

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in De Lutte dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat competente notaris kantoor in De Lutte? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in De Lutte via een secuur gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in De Lutte kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Lutte

Nu notarissen uit De Lutte vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Lutte vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris De Lutte

Als je een goedkope notarispraktijk in De Lutte zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in De Lutte. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het aankopen van een gebouw of wil je echt een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in De Lutte zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Lutte op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Lutte vergelijken

Het is verstandig om een aantal offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in De Lutte een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Daarna hoef je enkel nog maar een consult in te plannen. Bij dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in De Lutte voor jou kan inhouden. Ook zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Lutte

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Lutte en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Lutte

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Lutte terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Lutte

Moment voor actie

15 juli 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Dennis de Koning

Ervaren notaris ontdekt

9 juli 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Sharon van Loon

Prima raadgeving gekregen!

30 juni 2024

Helder advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Ivo van der Horst

Content met afgeleverd werk

26 juni 2024

Gewoon voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Martin van de Veen

Voordelig en goed!

21 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat euro’s bespaard. Met die reden ben ik content!

- Niels Mol

Geen zorgen gehad

9 juni 2024

De erfenis geregeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Richard Dijkstra

Goedkoop en goed!

7 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Rob Bosch

Persoonlijk bijgestaan

27 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Richard Janssen

Voelt vertrouwd

21 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Geweldig!

- David Sanders

Uitgelichte notarissen uit De Lutte

Notarispraktijk Mr H.P. Kroezen B.V.

Monnikstraat 62
7571 CW Oldenzaal
Nederland

0541 572 525
http://notariskantoorkroezen.nl/

Notariskantoor Poppinghaus B.V.

Langenkamp 9
7581 JE Losser
Nederland

053 538 3777
http://poppinghaus.nl/

Notariskantoor Riteco

Stationsplein 3
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 723 971
https://www.notariskantoorriteco.nl/