Notaris Berlicum

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Berlicum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Berlicum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Berlicum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Berlicum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Berlicum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berlicum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schijndel, Den Bosch en Rosmalen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Berlicum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Berlicum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Berlicum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Berlicum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Berlicum vinden

Ook al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Berlicum? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Berlicum. En middels deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Berlicum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Berlicum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Berlicum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Berlicum?

Het goede notariskantoor in Berlicum sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Berlicum is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Meestal heeft een notariskantoor in Berlicum voor aparte specialismen notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Berlicum.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een speciaal specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Berlicum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Berlicum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Berlicum te vinden dat bij je past.

Berlicum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Berlicum een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Berlicum naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het beëindigen van een verhouding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter is het opheffen van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Berlicum via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Berlicum je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Berlicum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Berlicum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Berlicum

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Berlicum stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Berlicum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Berlicum

Nu notarissen uit Berlicum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Berlicum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Berlicum

De tarieven voor een notarispraktijk in Berlicum kunnen flink uiteen lopen om diverse redenen. Er bestaat onderling best wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Berlicum. Kosten kunnen flink verschillen op basis van ervaring en kundigheid, echter bovendien op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Berlicum vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Berlicum die heel erg veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Berlicum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Berlicum vergelijken

Het is slim om een aantal aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Berlicum een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Berlicum voor jou kan inhouden. Tevens zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Berlicum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Berlicum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Berlicum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Berlicum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Berlicum

Door intensieve periode heen geholpen

1 maart 2024

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Cornelia Visser

Bedankt

18 februari 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Bram de Lange

Merci

14 februari 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Maartje van de Velden

Vlot geregeld

10 februari 2024

Van het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en rap.Soepel en dus tevreden.

- Renate Janssen

Helemaal goed in orde

26 januari 2024

Wilsbeschikking is zonder al teveel poespas geregeld. Duidelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Ilse Veenstra

Vakkundige notaris

20 januari 2024

Snel de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Johanna van de Ven

Notariële ondersteuning was plezierig

10 januari 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Astrid Mulder

Content met afgeleverd werk

2 januari 2024

Gewoonweg content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Rob Timmermans

Ze had kennis van zaken

26 december 2023

Onze notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Enorm fijn!

- Ingrid van den Bosch

Uitgelichte notarissen uit Berlicum

Wedemeijer & Dielissen Notarissen

Veedijk 41 33
5258 SV Berlicum
Nederland

073 503 2255
http://www.wedemeijerendielissen.nl/

Notariskantoor Mandos

Heesakkerstraat 54
5271 CC Sint-Michielsgestel
Nederland

073 551 9015
http://www.notariskantoormandos.nl/

Hoffspoor Notarissen

Hoff van Hollantlaan 5
5243 SR Rosmalen
Nederland

073 523 2533
http://www.hoffspoor.nl/