Notaris Rosmalen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Rosmalen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Rosmalen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Rosmalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Rosmalen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Rosmalen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rosmalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Den Dungen, Gemonde en Vinkel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rosmalen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Rosmalen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Rosmalen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Rosmalen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Rosmalen vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in Rosmalen? Dan hebben we goed bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een geschikte notaris in Rosmalen voor je project. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Rosmalen in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Rosmalen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Rosmalen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Rosmalen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Echter tevens als je een bedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Rosmalen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Rosmalen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rosmalen?

Het passende notariskantoor in Rosmalen sluit precies aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Rosmalen is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Rosmalen dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Rosmalen.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Rosmalen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rosmalen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rosmalen te vinden dat bij je past.

Rosmalen notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Rosmalen notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. In Rosmalen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze stukken begrijpelijk en wettelijk zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Rosmalen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rosmalen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rosmalen.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Rosmalen

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Rosmalen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Rosmalen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rosmalen

Nu notarissen uit Rosmalen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rosmalen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Rosmalen

Er zijn diverse oorzaken waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Rosmalen kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Rosmalen is biologisch de andere niet. Prijzen kunnen veel afwijken op basis van ervaring en kunde, echter bovendien op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Rosmalen vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Rosmalen die zeer veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rosmalen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rosmalen vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat heel noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Rosmalen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Rosmalen die je voor je hebt. In ieder geval zul je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rosmalen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rosmalen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rosmalen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rosmalen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rosmalen

We zijn persoonlijk begeleid

17 april 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Erg content met het proces.

- Nicolaas van de Pol

Tijd voor actie

8 april 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Adrianus van der Meer

Exact zoals gehoopt

5 april 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Tom van Beek

Tijd voor actie

25 maart 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Rogier van de Pol

Deskundig en vakkundig.

21 maart 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Sabine van Vliet

Voordelig en top!

16 maart 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Met die reden ben ik tevreden!

- Claudia van Beek

Notariskantoor was top

9 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Karin de Vos

Kosten wel maar moeite niet bespaard

27 februari 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Blij dus!

- Kirsten de Bruin

Goed werk gekregen

23 februari 2024

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel aangenaam.

- Niels Jansen

Uitgelichte notarissen uit Rosmalen

Wedemeijer & Dielissen Notarissen

Veedijk 41 33
5258 SV Berlicum
Nederland

073 503 2255
http://www.wedemeijerendielissen.nl/

Hoffspoor Notarissen

Hoff van Hollantlaan 5
5243 SR Rosmalen
Nederland

073 523 2533
http://www.hoffspoor.nl/

VDB Advocaten Notarissen

Burgemeester Burgerslaan 42
5245 NH Rosmalen
Nederland

073 528 7350
http://www.vdb-law.nl/