Notaris Winsum

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Winsum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Winsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Winsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Winsum gezocht?

Een notaris in Winsum vinden

Notaris Winsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sauwerd, Wetsinge en Garnwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Winsum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Winsum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Winsum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Winsum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Winsum vinden

Ben je zoekende naar een kundige notaris in Winsum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je immers gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Winsum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Winsum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Winsum vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Winsum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Winsum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook wanneer je een bedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Winsum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Winsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Winsum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Winsum nodig hebt. Een notariskantoor in Winsum kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Ook is een notariskantoor in Winsum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Winsum moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Winsum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Winsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Winsum te vinden dat bij je past.

Winsum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Winsum een notariskantoor te raadplegen. Ook het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in Winsum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het document is wel erg noodzakelijk wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het stoppen van een liefdesrelatie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Winsum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Winsum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Winsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Winsum.

Kosten notaris Winsum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Winsum stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Winsum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Winsum

Nu notarissen uit Winsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Winsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Winsum

Er zijn allerlei oorzaken waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Winsum kunnen variëren. Er bestaat onderling best wat onderscheid onder de verschillende notarispraktijken in Winsum. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Winsum die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Winsum die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Winsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Winsum vergelijken

Het is simpelweg een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Winsum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Winsum die je voor je hebt. In ieder geval zal je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Winsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Winsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Winsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Winsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Winsum

Inhoudelijk en professioneel.

20 mei 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Iris Janssen

Aanvraag offertes aan te bevelen

13 mei 2024

Uit persoonlijke ervaring bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Patricia Vink

Snel en juiste notaris gevonden

7 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Claudia van Wijk

Begeleiding was geweldig

29 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Johannes van Leeuwen

Tarieven vielen mee

22 april 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Wilhelmus Kuiper

Duidelijke gang van zaken

14 april 2024

Begrijpelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Remco van der Horst

Blij met beslissing

12 april 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Susanne Willemsen

Immer bereikbaar voor vragen

2 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Steven Sanders

We zijn persoonlijk bijgestaan

24 maart 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het traject. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Sabrina Schouten

Uitgelichte notarissen uit Winsum

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/