Notaris Wageningen

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Wageningen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wageningen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wageningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wageningen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Wageningen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wageningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Opheusden, Randwijk en Zetten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wageningen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wageningen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Wageningen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Wageningen kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Wageningen vinden

Tevens al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Wageningen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende individu die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Wageningen. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als daarvoor.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Wageningen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Wageningen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Wageningen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wageningen?

Het kundige notariskantoor in Wageningen sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Wageningen is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Wageningen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Wageningen.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Wageningen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wageningen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wageningen te vinden dat bij je past.

Wageningen notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Wageningen notarispraktijk, je zal nu simpelweg heel veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Wageningen bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze papieren begrijpelijk en rechtsgeldig zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Wageningen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wageningen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wageningen.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Wageningen

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Wageningen dan is het slim om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Wageningen? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Wageningen met een secuur gespecificeerde aanbieding.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Wageningen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wageningen

Nu notarissen uit Wageningen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wageningen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wageningen

Als je een goedkope notarispraktijk in Wageningen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Wageningen die precies past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je wens enkel over het verwerven van begeleiding? Of wil je ook een akte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wageningen een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wageningen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wageningen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wageningen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Gelukkig! Hier helpen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Wageningen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je wensen.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Wageningen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wanneer je in Wageningen een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wageningen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wageningen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wageningen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wageningen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wageningen

Geld wel maar moeite niet bespaard

16 juni 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Blij dus!

- Tamara de Lange

Snel een passende notaris geregeld.

14 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Erwin van den Heuvel

Professionele en ervaren

4 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Yvonne Koster

We zijn persoonlijk bijgestaan

1 juni 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd . Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Sander Wolters

Erfenis netjes verdeeld

23 mei 2024

Door de notaris zijn we door een lastige paar maanden heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Marco Molenaar

Goed geregeld.

17 mei 2024

Rap en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Patrick de Vries

Transparant in alles

9 mei 2024

Begrijpelijke aanbieding gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Marco Mol

Super!

2 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden gauw en glashelder beantwoord.

- Wilhelmus van Loon

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

24 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Marjolein Hermans

Uitgelichte notarissen uit Wageningen

Allure Notariaat

Dorpsstraat 64
6721 JM Bennekom
Nederland

0318 760 660
http://www.allurenotariaat.nl/

Smit & Moormann Notarissen

Generaal Foulkesweg 11
6703 BH Wageningen
Nederland

0317 425 333
http://www.smitmoormann.netwerknotarissen.nl/

Notariskantoor Jansen

5 Mei Plein 4
6703 CC Wageningen
Nederland

0317 411 814
http://www.notariskantoorjansen.nl/