Notaris Opheusden

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Opheusden?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Opheusden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Opheusden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Opheusden gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Opheusden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opheusden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dodewaard, Kesteren en Zetten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Opheusden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Opheusden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Opheusden. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Opheusden vinden

Wil je een deskundige notaris in Opheusden vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Opheusden die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Opheusden in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Opheusden vaak alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Opheusden in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Opheusden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Echter ook als je een bedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Opheusden om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Opheusden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Opheusden?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Opheusden nodig hebt. Een notariskantoor in Opheusden kan je onder andere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Opheusden de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Opheusden moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er aparte denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Opheusden je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Opheusden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Opheusden te vinden dat bij je past.

Opheusden notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Opheusden een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Opheusden naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het ontbinden van een verhouding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Toch is het ontbinden van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Opheusden via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Opheusden je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Opheusden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Opheusden.

Kosten notaris Opheusden

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Opheusden dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Opheusden? Je vraagt eenvoudig via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de allerbeste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Opheusden via een secuur gespecificeerde offerte.

De tarieven van een notaris kantoor in Opheusden kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Opheusden

Nu notarissen uit Opheusden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Opheusden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Opheusden

Als je een goedkope notarispraktijk in Opheusden zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Opheusden die exact past bij je voorkeuren. Als de opdracht glashelder is, is het een stuk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aankopen van een pand of wil je tevens een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Opheusden een normaal tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Opheusden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Opheusden vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Opheusden een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Opheusden die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Opheusden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Opheusden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Opheusden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Opheusden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Opheusden

Netjes verzorgd

8 maart 2024

Had in korte tijd een passende offerte op maat, super!

- Deborah van der Horst

Kosten vielen mee

29 februari 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Ilona Bosman

Geen zorgen gehad

19 februari 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Natascha Vink

Goede afwikkeling testament!

16 februari 2024

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou worden en vooral: prijzig. Niets is minder waar.
Naast het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer fijn.

- Matthijs Veenstra

Werkelijk een vakvrouw

10 februari 2024

Onze notaris had overduidelijk kennis van zaken. Geweldig!

- Marianne van de Velde

De stap naar een samenlevingscontract gezet

24 januari 2024

Na een aantal jaar samen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel goed.

- Linda de Groot

Afhandeling was persoonlijk

18 januari 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd . Zeer tevreden met het traject.

- Monique van der Heijden

Tevreden met afwikkeling

10 januari 2024

Gewoon tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Robin van Loon

Uitstekende keus

5 januari 2024

Achteraf verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Bart Kuijpers

Uitgelichte notarissen uit Opheusden

Smit & Moormann Notarissen

Generaal Foulkesweg 11
6703 BH Wageningen
Nederland

0317 425 333
http://www.smitmoormann.netwerknotarissen.nl/

Notariskantoor Jansen

5 Mei Plein 4
6703 CC Wageningen
Nederland

0317 411 814
http://www.notariskantoorjansen.nl/

Lemstra Notariskantoor

Stationsstraat 34
4041 CJ Kesteren
Nederland

0488 441 644
http://www.lemstranotariskantoor.nl/