Notaris Venray

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Venray?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Venray verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Venray – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Venray gezocht?

Een notaris in Venray vinden

Notaris Venray
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venray, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leunen, Heide en Veulen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Venray

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Venray kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Venray. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Venray kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Venray vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Venray? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het uitdagend om de geschikte partijen nog te herkennen. Maar bij deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Venray. En met deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Venray te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Venray te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Venray

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Venray?

Het passende notariskantoor in Venray sluit exact aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Venray is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Venray dan ook notarissen voor diverse soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Venray.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Venray je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Venray?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Venray te vinden dat bij je past.

Venray notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Venray naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een woning. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. In Venray bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze stukken helder en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Venray notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Venray?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Venray.

Notaris kosten Venray

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Venray dan is het raadzaam om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Venray? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de aantrekkelijkste keuze. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Venray via een secuur gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Venray op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Venray

Nu notarissen uit Venray vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Venray vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Venray

Indien je een goedkope notarispraktijk in Venray zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Venray. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van advies? Of wil je tevens een akte laten opmaken? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Venray een standaard uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Venray op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Venray vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Venray notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij helpen! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Venray aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoefte.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Venray gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een consult of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Venray een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een overige route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Venray

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Venray en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Venray

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Venray terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Venray

Vlot en passende notaris gevonden

20 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Tessa Kuijpers

Moment voor actie

17 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Laura van de Brink

Uitermate professioneel

5 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Inge van Dam

Aanrader

2 mei 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Yvonne Postma

Snel een kundige professional

21 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Arjan de Bruin

Doorlopend bereikbaar voor vragen

14 april 2024

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Irene Smit

Uiteindelijk een testament

10 april 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Blij met deze keuze!

- Marco Wolters

Had dit veel sneller moeten doen

31 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Danny de Graaf

Voldaan met afgeleverd werk

24 maart 2024

Gewoon verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Charlotte Willems

Uitgelichte notarissen uit Venray

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Notariskantoor Vierlingsbeek

Grotestraat 89
5821 AC Vierlingsbeek
Nederland

0478 631 555
http://www.notariskantoorvierlingsbeek.nl/

Notariskantoor De Laat & Gulikers

Gebroeders van Doornelaan 86
5961 BD Horst
Nederland

077 397 8222
https://www.delaatgulikers.nl/