Notaris Leunen

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Leunen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Leunen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Leunen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Leunen gezocht?

Een notaris uit Leunen vinden

Notaris Leunen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leunen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Venray, Kronenberg en Oirlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leunen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Leunen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Leunen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Leunen vinden

Tevens al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Leunen? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Leunen. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Leunen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Leunen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Leunen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leunen?

Een degelijk notariskantoor in Leunen kan je juist helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Leunen is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Leunen voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Leunen.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een expliciet specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Leunen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leunen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leunen te vinden dat bij je past.

Leunen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Leunen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Leunen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze papieren glashelder en wettelijk zijn.

Ook zal je dankzij de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Leunen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leunen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leunen.

Notaris kosten Leunen

De onkosten zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Leunen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat handige notaris kantoor in Leunen? Je vraagt gemakkelijk via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de allerbeste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Leunen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Leunen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leunen

Nu notarissen uit Leunen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leunen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Leunen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Leunen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een gebouw of wil je ook een akte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Leunen zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leunen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leunen vergelijken

Het is simpelweg een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Leunen een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Gedurende dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Leunen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leunen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leunen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leunen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leunen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leunen

Inhoudelijk en professioneel.

20 juli 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Thijs van der Horst

Merci

7 juli 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Arie de Vries

Professionele en bedreven

4 juli 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- René Jacobs

Aanrader!

23 juni 2024

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies.

- Evelien Timmermans

Erfenis netjes verdeeld

17 juni 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Thijs Groen

Geld wel maar moeite niet bespaard

10 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Marcel van der Heijden

Begeleiding was prima

5 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Marinus Mulder

Erfenis correct verdeeld

27 mei 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Jolanda Driessen

Zoals verwacht

25 mei 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Martinus Dekker

Uitgelichte notarissen uit Leunen

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Notariskantoor Vierlingsbeek

Grotestraat 89
5821 AC Vierlingsbeek
Nederland

0478 631 555
http://www.notariskantoorvierlingsbeek.nl/

Novitas Notariaat

Stoktstraat 2
5961 TN Horst
Nederland

077 397 1515
http://www.novitas.nl/