Notaris Venlo

Wil jij een top notaris uit Venlo die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Venlo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Venlo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Venlo gezocht?

Een notaris in Venlo vinden

Notaris Venlo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tegelen, Steijl en Velden bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Venlo

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Venlo kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Venlo vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Venlo vinden

Wil je een kundige notaris in Venlo vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een breed portfolio en hiermee vind je binnen enkele momenten een competente notaris in Venlo voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Venlo in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Venlo regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Venlo in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Venlo te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter tevens wanneer je een bedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Venlo om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Venlo

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Venlo?

Het geschikte notariskantoor in Venlo sluit exact aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Venlo is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Venlo dan ook notarissen voor allerlei soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Venlo.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er talloze denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Venlo je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Venlo?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Venlo te vinden dat bij je past.

Venlo notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Venlo notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een huis. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Venlo bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze stukken duidelijk en wettelijk zijn.

Bovendien zal je door de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Venlo een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Venlo?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Venlo.

Kosten notaris Venlo

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en advies. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Venlo stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Venlo op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Venlo

Nu notarissen uit Venlo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Venlo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Venlo

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Venlo. Als de opdracht glashelder is, is het veel simpeler om een passend tarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je ook een overeenkomst laten opstellen? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Venlo zien we over het algemeen een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Venlo op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Venlo vergelijken

Het is uiteraard een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Venlo een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Bij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Venlo voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Venlo

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Venlo en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Venlo

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Venlo terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Venlo

Super!

1 maart 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De antwoorden waren helder zonder teveel juridische taal.

- Michael van de Pol

Duidelijkheid voor later

23 februari 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Content met deze keuze!

- Michiel van Veen

Erfenis goed verdeeld

15 februari 2024

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Esther Jonker

Goedkoop en goed!

7 februari 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Nicolaas Dijkstra

Vakkundige notaris

22 januari 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Buitengewoon!

- Wouter van der Meulen

Snel en passende notaris gevonden

21 januari 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Thomas de Boer

Samenlevingscontract geregeld

8 januari 2024

Samenlevingscontract was zo overeengekomen. Super!

- Martine Mol

Goedkoop en top!

1 januari 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Arjan Groen

Snel en juiste notaris gevonden

31 december 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Eva van der Meer

Uitgelichte notarissen uit Venlo

Notariaat Nabben

Pontanusstraat 25
5921 GN Venlo
Nederland

077 464 0282
http://notariaatnabben.nl/

Boerhof Netwerk Notarissen

Albert Cuypstraat 3
5914 XE Venlo
Nederland

077 373 4343
http://www.boerhof.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Sanders & Grubben Netwerk Notarissen

Antoniuslaan 74
5921 KE Venlo
Nederland

077 382 1951
http://www.sg.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search