Notaris Tegelen

Wil jij een ijzersterke notaris uit Tegelen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Tegelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Tegelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Tegelen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Tegelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tegelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Reuver, Beesel en Grubbenvorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Tegelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Tegelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Tegelen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Tegelen vinden

Wil je een professionele notaris in Tegelen vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. Wij hebben een breed portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een geschikte notaris in Tegelen voor je opdracht. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Tegelen in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Tegelen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Tegelen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Tegelen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook wanneer je een concern wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Tegelen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Tegelen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Tegelen?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Tegelen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Tegelen zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Tegelen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Tegelen kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Tegelen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Tegelen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Tegelen te vinden dat bij je past.

Tegelen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Tegelen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Tegelen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze documenten helder en legitiem zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Tegelen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Tegelen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Tegelen.

Notaris kosten Tegelen

De onkosten zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Tegelen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de wijze om een handig notaris kantoor in Tegelen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tarieven van een notaris kantoor in Tegelen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

De prijzen van een notaris kantoor in Tegelen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Tegelen

Nu notarissen uit Tegelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Tegelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Tegelen

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Tegelen kunnen sterk uiteen lopen om allemaal aanleidingen. De ene notarispraktijk in Tegelen is natuurlijk de andere niet. Kosten kunnen beduidend variëren op basis van ervaring en kunde, maar tevens op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Tegelen vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Tegelen die zeer veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Tegelen te zoeken is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Tegelen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Tegelen vergelijken

Het is verstandig om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Tegelen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een consult. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Tegelen die je voor je hebt. In ieder geval zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Tegelen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Tegelen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Tegelen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Tegelen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Tegelen

Oprecht fatsoenlijk

23 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Marije van Loon

De stap naar een samenlevingscontract gezet

14 mei 2024

Na jaren gezamenlijk wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel fijn.

- Jacoba Postma

Verstand van wetgeving

11 mei 2024

Zoals gewenst, uitermate vakkundig.

- Bianca Smeets

Goed werk gekregen

4 mei 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg fijn.

- Wilhelmus van der Meulen

Duidelijk opgave van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

27 april 2024

- Petra Veenstra

Geen nummer, humane afhandeling

20 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Adriana Blom

Helemaal goed in orde

7 april 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel heisa georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Vincent Groen

Goed werk gekregen

6 april 2024

Ik was bang dat het erg complex zou worden en hoofdzakelijk: prijzig. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Erg fijn.

- Maartje Hermans

Geen zorgen gehad

25 maart 2024

Te doen krijgen met een erfenis is al treurig op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Remco Smeets

Uitgelichte notarissen uit Tegelen

Notariaat Nabben

Pontanusstraat 25
5921 GN Venlo
Nederland

077 464 0282
http://notariaatnabben.nl/

Boerhof Netwerk Notarissen

Albert Cuypstraat 3
5914 XE Venlo
Nederland

077 373 4343
http://www.boerhof.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Sanders & Grubben Netwerk Notarissen

Antoniuslaan 74
5921 KE Venlo
Nederland

077 382 1951
http://www.sg.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search