Notaris Lomm

Wil jij een professionele notaris in Lomm die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Lomm verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lomm – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lomm gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Lomm
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lomm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Velden, Arcen en Grubbenvorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lomm

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lomm is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Lomm. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Lomm kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Lomm vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Lomm? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de geschikte professional die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de kundige partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Lomm. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Lomm te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Lomm te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lomm

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lomm?

Een verstandig notariskantoor in Lomm kan je correct helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Lomm is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lomm dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lomm.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Lomm je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lomm?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lomm te vinden dat bij je past.

Lomm notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Lomm notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Hierbij kan je denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Lomm bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze papieren begrijpelijk en wettig zijn.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd kunnen besparen. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Lomm een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lomm?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lomm.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Lomm

Voor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raad. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Lomm stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Lomm op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lomm

Nu notarissen uit Lomm vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lomm vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Lomm

Indien je een goedkope notarispraktijk in Lomm zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Lomm die precies past bij je wensen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je misschien een overeenkomst op laten maken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Lomm zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lomm op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lomm vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Lomm notarispraktijk offertes op te vragen? Prachtig! Hier kunnen wij je namelijk ideaal bij assisteren! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Lomm aan een notarispraktijk koppelen die past bij je voorkeuren.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Lomm gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Lomm een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lomm

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lomm en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lomm

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lomm terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lomm

Bekwame notaris in arm genomen

9 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Hendrik Groen

Goed begeleid van start tot beëindiging traject

2 april 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Christian van den Heuvel

Ervaren notaris ontdekt

26 maart 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Daniël Postma

Ervaren notaris gevonden

19 maart 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Johannes Mulder

Rap afgehandeld

13 maart 2024

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en rap.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Irene van de Velde

Precies zoals vermoed

7 maart 2024

Aanbieding was eerlijk.

- Annemarie de Leeuw

Aanrader

25 februari 2024

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Sabine de Koning

Deskundig en vakkundig.

20 februari 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marjolein van der Linden

Snel afgehandeld

14 februari 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Vlot en zonder lastig toestanden dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Adriana van der Linden

Uitgelichte notarissen uit Lomm

Notariaat Nabben

Pontanusstraat 25
5921 GN Venlo
Nederland

077 464 0282
http://notariaatnabben.nl/

Boerhof Netwerk Notarissen

Albert Cuypstraat 3
5914 XE Venlo
Nederland

077 373 4343
http://www.boerhof.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Sanders & Grubben Netwerk Notarissen

Antoniuslaan 74
5921 KE Venlo
Nederland

077 382 1951
http://www.sg.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search