Notaris Urk

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Urk?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Urk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Urk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Urk gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Urk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Lelystad, Dronten en Swifterbant bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Urk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Urk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Urk. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Urk vinden

Wil je een geschikte notaris in Urk vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een professionele notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Urk die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Urk in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Urk regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Urk in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Urk te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Urk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Urk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Urk?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Urk kan je accuraat helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Urk is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Urk dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Urk.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een expliciet specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Urk je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Urk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Urk te vinden dat bij je past.

Urk notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Urk een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Ook het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Urk via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het verbreken van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Urk via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Urk je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Urk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Urk.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Urk

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Urk dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Urk? Je vraagt makkelijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de aantrekkelijkste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Urk met een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Urk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Urk

Nu notarissen uit Urk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Urk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Urk

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Urk. Als de opdracht duidelijk is, is het een stuk gemakkelijker om een passend tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een pand of wil je ook een akte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Urk een standaard tarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Urk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Urk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Urk notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij bijstaan! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Urk aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw wensen.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Urk gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Urk een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Urk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Urk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Urk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Urk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Urk

We zijn persoonlijk begeleid

22 september 2022

Iedere fase werd kritisch onderbouwd . Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Susanne Gerritsen

Aanrader!

18 september 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies.

- Barbara van de Brink

Aanvraag offertes aan te bevelen

6 september 2022

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Kelly Post

Individueel bijgestaan

31 augustus 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Marco Blom

Begeleiding was super

26 augustus 2022

De afhandeling tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Marieke van den Broek

Prijsopgave was betaalbaar

21 augustus 2022

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Franciscus de Vos

Zorgvuldig verzorgd

14 augustus 2022

Gauw de juiste persoon ontdekt, aangenaam!

- Stefan van Wijk

Aanrader

6 augustus 2022

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Kirsten Koster

Bekwame notaris ingeschakeld

25 juli 2022

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
De tarieven waren prima.

- Bart Maas

Uitgelichte notarissen uit Urk

Flevium Notariaat

De Rede 76
8251 EX Dronten
Nederland

0321 314 044
http://www.flevium.nl/

Alberda Notariskantoor Mr P

Kortestreek 16
8531 JG Lemmer
Nederland

0514 561 712
http://www.notarisalberda.nl/

Duret de Kroon Netwerk Notarissen

Ecu 2
8305 BA Emmeloord
Nederland

0527 630 010
http://www.duretdekroon.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search