Notaris Lelystad

Wil jij een top notaris in Lelystad die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Lelystad verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lelystad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lelystad gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Lelystad
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lelystad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zeewolde, Dronten en Swifterbant bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lelystad

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Lelystad is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Lelystad vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Lelystad kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Lelystad vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Lelystad? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de competente individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het ingewikkeld om de handige partijen nog te vinden. Maar tijdens deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Lelystad. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als voorheen.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Lelystad in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Lelystad te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lelystad

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lelystad?

Het juiste notariskantoor in Lelystad sluit haarfijn aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Lelystad is dat er talloze notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Lelystad dan ook notarissen voor verschillende soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lelystad.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Lelystad je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lelystad?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lelystad te vinden dat bij je past.

Lelystad notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Lelystad een notariskantoor te vinden voor deze klus. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Lelystad via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is immers zeer noodzakelijk als het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het ontbinden van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het ontbinden van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Lelystad via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Lelystad je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lelystad?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lelystad.

Notaris kosten Lelystad

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en begeleiding. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Lelystad is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lelystad kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lelystad

Nu notarissen uit Lelystad vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lelystad vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lelystad

Er zijn talloze redenen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Lelystad kunnen verschillen. Er bestaat onderling best wat onderscheid onder de allerlei notarispraktijken in Lelystad. Tarieven kunnen veel afwijken op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Lelystad vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Lelystad die enorm veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lelystad op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lelystad vergelijken

Het is slim om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Lelystad iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Gedurende dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Lelystad die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lelystad

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lelystad en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lelystad

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lelystad terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lelystad

Gewoonweg top!

20 juni 2024

Super gedaan! Top!

- Mirjam van den Bosch

Bekwame notaris in arm genomen

13 juni 2024

Vakkundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Petrus van den Broek

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

2 juni 2024

De begeleiding tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Petra Timmermans

Goedkoop is duurkoop

26 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Petronella Molenaar

Samenlevingscontract afgehandeld

24 mei 2024

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Voortreffelijk!

- Jessica van de Velde

Bedankt

16 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Stefan Jansen

Offertes vlug binnen

7 mei 2024

De offertes waren gauw binnen en hierdoor konden we vlot met de notaris in zee.

- Pascal Jansen

Offerte was betaalbaar

29 april 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- René Hendriks

Samenlevingscontract opgemaakt

26 april 2024

In sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Anna Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Lelystad

Omvr Advocaten + Notariaat

Middendreef 277
8233 GT Lelystad
Nederland

0320 248 558
http://www.omvr.nl/

B.J. Binnerts B.V.

Buitenplaats 28
8212 AJ Lelystad
Nederland

0320 244 480
http://www.hakreinvos.nl/

Stichtingoprichten.nl

Meentweg 8
8224 BP Lelystad
Nederland

0320 247 394
https://www.stichtingoprichten.nl/