Notaris Dronten

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Dronten?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Dronten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Dronten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Dronten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Dronten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dronten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Swifterbant, Biddinghuizen en Emmeloord bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dronten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Dronten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Dronten vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Dronten vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Dronten? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Dronten die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Dronten in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Dronten niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Dronten in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Dronten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook indien je een concern wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Dronten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Dronten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dronten?

Een goed notariskantoor in Dronten kan je precies helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Dronten is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Dronten voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Dronten.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een expliciet specialisatie brengen. Echter zijn er allerlei denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Dronten je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dronten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dronten te vinden dat bij je past.

Dronten notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Dronten een notariskantoor te vinden voor deze taak. Ook het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Dronten via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter is het afbreken van een verhouding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Dronten via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Dronten je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dronten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dronten.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Dronten

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Dronten stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Dronten kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dronten

Nu notarissen uit Dronten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dronten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Dronten

De prijzen voor een notarispraktijk in Dronten kunnen veel uiteen lopen om allemaal redenen. Er bestaat wederkerig best wat onderscheid tussen de allerlei notarispraktijken in Dronten. Tariefstellingen kunnen stevig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Dronten die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Dronten die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Dronten te vinden is door allerlei offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dronten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dronten vergelijken

Het is slim om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Dronten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Bij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Dronten voor jou kan betekenen. Bovendien zal je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dronten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dronten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dronten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dronten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dronten

Content met afwikkeling

13 mei 2024

Simpelweg gelukkig met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Sharon de Koning

Notarieel gewoon goed

8 mei 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Judith Smeets

Content met afgeleverd werk

30 april 2024

Gewoonweg content met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Angelique Timmermans

Aanrader!

21 april 2024

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Michiel Martens

Rap afgehandeld

19 april 2024

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en snel.Gemakkelijk en dus content.

- Daniël Postma

Ervaren notaris gevonden

12 april 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Bastiaan Vink

Deskundig en vakkundig.

6 april 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Rutger van Dijk

Deskundige notaris

27 maart 2024

In minder dan no-time een deskundige notaris. Bedankt!

- Janneke Gerritsen

Gauw de geschikte professional getroffen

17 maart 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Franciscus Meijer

Uitgelichte notarissen uit Dronten

Flevium Notariaat

De Rede 76
8251 EX Dronten
Nederland

0321 314 044
http://www.flevium.nl/

Ququ Romero B.V.

De Rede 76
8251 EX Dronten
Nederland

0321 314 044
http://www.flevium.nl/

Notariskantoor Mr M.R. de Wilde de Ligny

De Helling 126
8251 GH Dronten
Nederland

0321 385 370
https://www.notaris-dewilde.nl/