Notaris Slochteren

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Slochteren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Slochteren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Slochteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Slochteren gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Slochteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slochteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hoogezand, Sappemeer en Froombosch bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Slochteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Slochteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Slochteren. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Slochteren vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Slochteren? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het ingewikkeld om de handige partijen nog te vinden. Maar bij deze tocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Slochteren. En middels deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Slochteren in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Slochteren te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Slochteren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Slochteren?

Het geschikte notariskantoor in Slochteren sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Slochteren is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Slochteren dan ook notarissen voor talloze soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Slochteren.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Slochteren je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Slochteren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Slochteren te vinden dat bij je past.

Slochteren notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Slochteren naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Slochteren bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze papieren glashelder en wettig zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Slochteren een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Slochteren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Slochteren.

Notaris kosten Slochteren

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Slochteren dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Slochteren? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Slochteren door een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Slochteren kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Slochteren

Nu notarissen uit Slochteren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Slochteren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Slochteren

De prijzen voor een notarispraktijk in Slochteren kunnen sterk uiteen lopen om verschillende aanleidingen. De ene notarispraktijk in Slochteren is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Slochteren die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Slochteren die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Slochteren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Slochteren vergelijken

Het is simpelweg een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Slochteren iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een boel tijd die overbodig besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Slochteren die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Slochteren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Slochteren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Slochteren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Slochteren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Slochteren

Simpelweg perfect

20 mei 2024

Fantastische notaris, zoals ik had vermoed.

- Brenda van der Meer

Ervaren notaris gevonden

17 mei 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en gauw opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en professioneel aangepakt.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Vanessa Vermeulen

Inhoudelijk en bekwaam.

11 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Dirk de Jong

Geen nummer, menselijke afhandeling

30 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Erwin Schipper

Notaris was top

27 april 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Martijn van Leeuwen

Ervaren notaris gevonden

20 april 2024

Vakkundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Adrianus van Dam

Geen nummer, humane behandeling

9 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Renate Peters

Goedkoop en goed!

6 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Tevreden dus!

- Rutger van der Horst

Uitstekende keus

27 maart 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Edwin Kramer

Uitgelichte notarissen uit Slochteren

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 399 850
http://www.notariaatdepoel.nl/