Notaris Reeuwijk

Behoefte aan een top notaris uit Reeuwijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Reeuwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Reeuwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Reeuwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Reeuwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reeuwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zwammerdam, Waddinxveen en Boskoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Reeuwijk

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Reeuwijk kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Reeuwijk vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Reeuwijk vinden

Misschien al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Reeuwijk? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de passende individu die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het ingewikkeld om de competente partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Reeuwijk. En middels deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Reeuwijk in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Reeuwijk te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Reeuwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Reeuwijk?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Reeuwijk nodig hebt. Een notariskantoor in Reeuwijk zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Reeuwijk de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Reeuwijk moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Reeuwijk je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Reeuwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Reeuwijk te vinden dat bij je past.

Reeuwijk notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Reeuwijk notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Hierbij kan men denken aan als voorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Reeuwijk bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze documenten duidelijk en legitiem zijn.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Reeuwijk een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Reeuwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Reeuwijk.

Kosten notaris Reeuwijk

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Reeuwijk is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Reeuwijk kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Reeuwijk

Nu notarissen uit Reeuwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Reeuwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Reeuwijk

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een passende partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Reeuwijk die nauwkeurig past bij je wensen. Als de taak duidelijk is, is het veel gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van advies? Of wil je daarnaast een akte laten opstellen? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Reeuwijk zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Reeuwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Reeuwijk vergelijken

Het is simpelweg een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat erg belangrijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Reeuwijk een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Gedurende dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Reeuwijk die je voor je hebt. Verder zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Reeuwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Reeuwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Reeuwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Reeuwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Reeuwijk

Mooi afgehandeld

20 mei 2023

Had binnen korte periode een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Richard Wolters

Professionele en bedreven

9 mei 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Lisette van de Veen

Verstand van zaken

4 mei 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Hendrikus Kuijpers

Snel en juiste notaris gevonden

28 april 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Guido de Lange

Top geregeld

23 april 2023

Snel de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Ronald Boer

Door moeilijke tijd heen geholpen

15 april 2023

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Ruben Bosch

Prijsopgave was betaalbaar

9 april 2023

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Cindy van de Velden

Helemaal goed in orde

27 maart 2023

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Martin van de Brink

Zeer vakkundig

25 maart 2023

Een werkelijke prof gevonden. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Margaretha Brouwer

Uitgelichte notarissen uit Reeuwijk

Dirk Jan Blok Notaris

Wilhelmina van Pruisenlaan 143
2807 KH Gouda
Nederland

0182 670 028
http://www.dirkjanbloknotaris.nl/

Westerhuis Notarissen

Bleulandweg 1 D
2803 HG Gouda
Nederland

0182 535 577
http://www.westerhuisnotarissen.nl/

Notarispraktijk L.T. ter Wal B.V.

Pastorieplein 4
2411 BC Bodegraven
Nederland

0172 619 220
http://www.terwalenpartners.nl/