Notaris Gouda

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Gouda?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Gouda verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Gouda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Gouda gezocht?

Een notaris in Gouda vinden

Notaris Gouda
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gouda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Driebruggen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Gouda

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Gouda is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Gouda. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Gouda kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Gouda vinden

Ook al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Gouda? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de passende professional die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de verstandige partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Gouda. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als vroeger.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Gouda in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Gouda te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Hoe vind je een goed notariskantoor Gouda?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Gouda nodig hebt. Een notariskantoor in Gouda kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Gouda de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van verschillende notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een goed notariskantoor in Gouda kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Gouda je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Gouda?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Gouda te vinden dat bij je past.

Gouda notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Gouda notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een woning. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Gouda weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Hiernaast zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Gouda notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Gouda?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Gouda.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Gouda

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en advies. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Gouda stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Gouda kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Gouda

Nu notarissen uit Gouda vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Gouda vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Gouda

De onkosten voor een notarispraktijk in Gouda kunnen behoorlijk uiteen lopen om talloze aanleidingen. De ene notarispraktijk in Gouda is logischerwijs de andere niet. Tariefstellingen kunnen aardig verschillen op basis van ervaring en kunde, en bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Gouda die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Gouda die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Gouda te zoeken is door verschillende offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Gouda op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Gouda vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Gouda notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je immers ideaal bij helpen! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Gouda een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Gouda gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wanneer je in Gouda een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Gouda

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Gouda en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Gouda

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Gouda terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Gouda

Offerte was betaalbaar

21 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Ruben Kuipers

Toch een testament

12 mei 2024

Na lang twijfelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Sabrina Schipper

Prijsopgave was betaalbaar

8 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Sandra Willems

Correct afgehandeld

28 april 2024

Gauw de passende persoon ontdekt, fijn!

- Margaretha van de Ven

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

21 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Femke Koning

Eindelijk een samenlevingscontract

18 april 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel prettig.

- Claudia Blom

Begrijpelijk totaalbeeld van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

10 april 2024

- Marco Blom

Begrijpelijk overzicht van de tarieven gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

1 april 2024

- Sharon Bakker

Voldaan met afgeleverd werk

28 maart 2024

Gewoonweg verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Pieter Janssen

Uitgelichte notarissen uit Gouda

Dirk Jan Blok Notaris

Wilhelmina van Pruisenlaan 143
2807 KH Gouda
Nederland

0182 670 028
http://www.dirkjanbloknotaris.nl/

Westerhuis Notarissen

Bleulandweg 1 D
2803 HG Gouda
Nederland

0182 535 577
http://www.westerhuisnotarissen.nl/

Notariskantoor Wagener

Ronsseweg 551 B
2803 ZK Gouda
Nederland

0182 555 888
http://www.notarisgouda.nl/