Notaris Waddinxveen

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Waddinxveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Waddinxveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Waddinxveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Waddinxveen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Waddinxveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waddinxveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk en Alphen aan den Rijn bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Waddinxveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Waddinxveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Waddinxveen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Waddinxveen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Waddinxveen vinden

Misschien al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Waddinxveen? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze zoektocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Waddinxveen. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als vroeger.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Waddinxveen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Waddinxveen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Waddinxveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Waddinxveen?

Het juiste notariskantoor in Waddinxveen sluit exact aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Waddinxveen is dat er talloze notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Waddinxveen dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt daarom voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Waddinxveen.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een specifiek specialisme brengen. Toch zijn er diverse denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Waddinxveen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Waddinxveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Waddinxveen te vinden dat bij je past.

Waddinxveen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Waddinxveen een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in Waddinxveen naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het geschrift is immers zeer van belang indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het verbreken van een relatie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Waddinxveen via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Waddinxveen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Waddinxveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Waddinxveen.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Waddinxveen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Waddinxveen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Waddinxveen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Waddinxveen

Nu notarissen uit Waddinxveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Waddinxveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Waddinxveen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Waddinxveen die exact past bij je wensen. Als de klus glashelder is, is het immers simpeler om een passend tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het verkrijgen van een huis of wil je misschien een akte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Waddinxveen een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Waddinxveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Waddinxveen vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Waddinxveen een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Waddinxveen die je voor je hebt. Bovendien zal je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Waddinxveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Waddinxveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Waddinxveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Waddinxveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Waddinxveen

Bedankt

20 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Joost Peeters

Inhoudelijk en vakkundig.

13 mei 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Angela van de Veen

Door moeilijke tijd heen geholpen

6 mei 2024

Pittige periode achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Steven van de Velde

Voelt vertrouwd

29 april 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Top!

- Elisabeth van de Berg

De notaris was erg bereikbaar

26 april 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Hanneke Brouwer

Offertes gauw binnen

18 april 2024

De offertes waren gauw binnen en hierdoor konden we gauw met de notaris in zee.

- Brenda de Bruin

Vertrouwelijke notaris getroffen

9 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Susanne Vermeulen

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

31 maart 2024

Erg deugdelijk en gepast advies gekregen via de notaris.

- Raymond Peters

Persoonlijk bijgestaan

29 maart 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Maaike van Leeuwen

Uitgelichte notarissen uit Waddinxveen

Van der Meulen, Kock & Ubachs notarissen

Limaweg 15
2743 CB Waddinxveen
Nederland

0182 642 000
https://www.notarissenwaddinxveen.nl/

Westerhuis Notarissen

Bleulandweg 1 D
2803 HG Gouda
Nederland

0182 535 577
http://www.westerhuisnotarissen.nl/

Notariskantoor Wagener

Ronsseweg 551 B
2803 ZK Gouda
Nederland

0182 555 888
http://www.notarisgouda.nl/