Notaris Maastricht

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Maastricht die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Maastricht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Maastricht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Maastricht gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Maastricht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Maastricht Airport, Meerssen en Ulestraten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Maastricht

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Maastricht kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Maastricht. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Maastricht vinden

Ook al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Maastricht? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente individu die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de goede partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Maastricht. En met deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Maastricht in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Maastricht te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Maastricht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Maastricht?

Het geschikte notariskantoor in Maastricht sluit precies aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Maastricht is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Maastricht voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een aardig breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Maastricht.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Echter zijn er diverse denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Maastricht je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Maastricht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Maastricht te vinden dat bij je past.

Maastricht notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Maastricht notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Maastricht weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris veel tijd kunnen besparen. Het opmaken van een akte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Maastricht notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Maastricht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Maastricht.

Notaris kosten Maastricht

De kosten zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Maastricht. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Maastricht? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Maastricht door een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Maastricht op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Maastricht

Nu notarissen uit Maastricht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Maastricht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Maastricht

De onkosten voor een notarispraktijk in Maastricht kunnen best uiteen lopen om verschillende redenen. De ene notarispraktijk in Maastricht is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Maastricht die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Maastricht die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Maastricht te vinden is door allerlei offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Maastricht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Maastricht vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Maastricht notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Fijn! Hier kunnen wij je immers ideaal bij bijstaan! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Maastricht aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Maastricht gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Maastricht een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Maastricht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Maastricht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Maastricht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Maastricht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Maastricht

De notaris was zeer bereikbaar

22 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Kelly Janssen

Helder opgave van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

16 mei 2024

- Martinus Bos

Simpelweg goed

6 mei 2024

Uitstekende notaris, zoals ik had vermoed.

- Iris Kok

Content met afhandeling

28 april 2024

Eenvoudig tevreden met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Marjolein Post

Zoals verwacht

21 april 2024

Aanbod was passend.

- Ramona van den Bosch

Geen nummer, humane afhandeling

14 april 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Christiaan van der Laan

Goedkoper uit dan ik dacht

8 april 2024

Kosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Richard de Lange

Content met begeleiding

6 april 2024

Eenvoudig gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Elisabeth de Lange

Gehele zaak vakkundig begeleid

29 maart 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het traject. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Jeffrey Hendriks

Uitgelichte notarissen uit Maastricht

Notaris Peter Joossens

Europaplein 59
3620 Lanaken
België

+32 89 71 41 01
http://www.notaris-joossens.be/

Notaris Dietz

Bouillonstraat 6
6211 LH Maastricht
Nederland

043 321 3062
http://www.notariskantoorvermeeren.nl/

Mr. FR. Groutars Notarispraktijk B.V.

Avenue Ceramique 105
6221 KV Maastricht
Nederland

043 328 2750
http://www.teamnotarissen.nl/