Notaris Ede

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Ede?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ede gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Ede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rhenoij, Heteren en Randwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ede

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Ede kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Ede. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Ede vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Ede? Dan kunnen we je gerust stellen! Met notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een professionele notaris. We hebben een fors portefeuille en daarmee vind je binnen enkele momenten een kundige notaris in Ede voor je project. In sommige gevallen is het noodzaak om een notaris in Ede in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Ede niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Ede te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Ede te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Ede een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Echter ook wanneer je een bedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Ede om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ede

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ede?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Ede voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ede kan je onder andere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Ede er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Ede kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een kenmerkend specialisatie brengen. Desondanks zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Ede je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ede?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ede te vinden dat bij je past.

Ede notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Ede een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook meestal terecht bij een speurtocht in Ede naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is namelijk erg noodzakelijk als het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het opheffen van een relatie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Ede via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Ede je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ede?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ede.

Kosten notaris Ede

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Ede stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Ede op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ede

Nu notarissen uit Ede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ede

Er zijn talloze redenen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Ede kunnen variëren. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil tussen de allerlei notarispraktijken in Ede. Tarieven kunnen aardig variëren op basis van ervaring en kunde, echter ook op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Ede vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ede die zeer veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Ede te zoeken is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Tracht tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ede op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ede vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ede notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Mooi! Daar kunnen wij je immers geweldig bij helpen! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Ede een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Ede gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Ede een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt altijd nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ede

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ede en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ede

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ede terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ede

Voordeliger uit dan ik dacht

19 juni 2024

Kosten vielen veel lager uit dan ik dacht.

- Susanne de Boer

We zijn persoonlijk begeleid

12 juni 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Janneke Hoekstra

Tevreden met afwikkeling

2 juni 2024

Eenvoudig tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Elisabeth van Loon

Simpelweg goed!

27 mei 2024

Boven verwachting! Top!

- Gerardus Schipper

Had dit veel sneller moeten doen

20 mei 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Elizabeth van der Laan

Blij met beslissing

12 mei 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Wendy Gerritsen

Zoals bedacht

5 mei 2024

Aanbod was eerlijk.

- Mirjam Molenaar

Helemaal goed in orde

1 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor goed.

- Sander van den Heuvel

Erfenis netjes verdeeld

26 april 2024

Door de notaris zijn we door een roerige periode heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Jasper Blom

Uitgelichte notarissen uit Ede

Posthuma • Schutte Notariaat

Molenstraat 11
6711 AW Ede
Nederland

0318 651 414
http://www.posthumaschutte.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notaris.com B.V.

Stationsweg 40
6711 PS Ede
Nederland

0318 612 525
https://www.notaris.com/

van Putten van Apeldoorn notarissen

Stationsweg 36
6711 PS Ede
Nederland

0318 685 685
http://www.vpvanotarissen.nl/