Notaris Zeijerveen

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Zeijerveen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Zeijerveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Zeijerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Zeijerveen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Zeijerveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeijerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Peest, Huis Ter Heide en Assen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zeijerveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Zeijerveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Zeijerveen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Zeijerveen vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Zeijerveen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte professional die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het lastig om de praktische partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Zeijerveen. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als eerder.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Zeijerveen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Zeijerveen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Zeijerveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zeijerveen?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Zeijerveen nodig hebt. Een notariskantoor in Zeijerveen kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Zeijerveen de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Zeijerveen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Toch zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Zeijerveen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zeijerveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zeijerveen te vinden dat bij je past.

Zeijerveen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Zeijerveen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Zeijerveen via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een geldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is wel zeer noodzakelijk wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Zeijerveen via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Zeijerveen je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zeijerveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zeijerveen.

Kosten notaris Zeijerveen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Zeijerveen stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Zeijerveen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zeijerveen

Nu notarissen uit Zeijerveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zeijerveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Zeijerveen

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Zeijerveen. Als de opdracht duidelijk is, is het namelijk eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens alleen over het verwerven van hulp? Of wil je daarnaast een akte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Zeijerveen zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zeijerveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zeijerveen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Zeijerveen notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Top! Daar begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Zeijerveen een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Zeijerveen je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Zeijerveen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zeijerveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zeijerveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zeijerveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zeijerveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zeijerveen

Offertes vlug binnen

17 juli 2024

De offertes waren vlug ontvangen en daardoor konden we gauw met de notaris in zee.

- Joyce van den Bosch

Deskundig en vakkundig.

12 juli 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Albert van Dam

Afhandeling was prima

6 juli 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Mirjam Smits

Prima!

26 juni 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De reacties waren helder zonder teveel juridische taal.

- Johan Huisman

Goede afhandeling testament!

16 juni 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel aangenaam.

- Laura Mulder

Keurig verzorgd

14 juni 2024

Had in korte periode een goede aanbieding op maat, top!

- Jacob Willemsen

De notaris was zeer bereikbaar

7 juni 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Marcel Hendriks

Content met afgeleverd werk

30 mei 2024

Eenvoudig tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Anne van der Meer

Voordeliger uit dan ik dacht

24 mei 2024

Onkosten vielen veel lager uit dan ik dacht.

- Tim Mulder

Uitgelichte notarissen uit Zeijerveen

Notariskantoor Adam Elzinga

Doctor Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Nederland

0592 311 550
http://www.notariskantooradamelzinga.nl/

Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus Notarissen B.V.

Noordersingel 45
9401 JW Assen
Nederland

0592 336 666
http://www.notariskantoor.nu/

Notariskantoor Van Pelt

Oostersingel 5
9401 JX Assen
Nederland

0592 311 115
http://www.notariskantoorvanpelt.nl/