Notaris Wouw

Behoefte aan een top notaris in Wouw die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wouw verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wouw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Notaris Wouw gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Wouw
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 36 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wouw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hoogerheide, Woensdrecht en Huijbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wouw

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wouw kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Wouw vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Wouw vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Wouw? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige individu die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het behoorlijke aanbod is het ingewikkeld om de handige partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Wouw. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als eerder.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Wouw te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Wouw te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Wouw

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wouw?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Wouw voor nodig hebben. Een notariskantoor in Wouw zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Tevens is een notariskantoor in Wouw de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van allerlei notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wouw moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een speciaal specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Wouw je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wouw?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wouw te vinden dat bij je past.

Wouw notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Wouw een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Wouw via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk erg noodzakelijk indien het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document duidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Wouw via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Wouw je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wouw?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wouw.

Notaris kosten Wouw

Voor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Wouw stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Wouw kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wouw

Nu notarissen uit Wouw vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wouw vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wouw

De tarieven voor een notarispraktijk in Wouw kunnen best uiteen lopen om diverse oorzaken. De ene notarispraktijk in Wouw is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Wouw vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Wouw die erg veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Wouw te vinden is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw situatie. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wouw op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wouw vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wouw notarispraktijk offertes wilt opvragen? Gelukkig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Wouw een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Wouw gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Wouw een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wouw

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wouw en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wouw

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wouw terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wouw

Aanvraag offertes aan te raden

18 februari 2021

Wij kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Jeffrey de Vries

Erfenis correct verdeeld

14 februari 2021

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Arjan Bakker

De notaris was erg bereikbaar

4 februari 2021

Wij konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg fijn.

- Simone Mol

Goede afhandeling testament!

31 januari 2021

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou zijn en overwegend: duur. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel prettig.

- Suzanne Vink

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

21 januari 2021

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Martine Postma

Tevreden met begeleiding

12 januari 2021

Eenvoudig tevreden met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Dave Visser

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

8 januari 2021

Een echte prof gevonden. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Marijke Postma

Prima!

30 december 2020

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De reacties waren helder zonder teveel lastige taal.

- Robin Gerritsen

Afhandeling was fantastisch

27 december 2020

De afwikkeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Sjoerd van der Horst

Uitgelichte notarissen uit Wouw

Notarispraktijk Mr J.A.M.J. Tummers B.V.

Lenaertsstraat 24
4724 AM Wouw
Nederland

0165 301 280
http://www.notariswouw.nl/

Nationale Notaris Roosendaal

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Piflos B.V.

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

0165 523 652
http://www.uwnotaris.eu/