Notaris Roosendaal

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Roosendaal?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Roosendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Roosendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Roosendaal gezocht?

Een notaris uit Roosendaal vinden

Notaris Roosendaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roosendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wouw, Wouwse Plantage en Oudenbosch bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Roosendaal

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Roosendaal kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Roosendaal vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Roosendaal vinden

Ben je zoekende naar een geschikte notaris in Roosendaal? Dan hebben we fijn bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een fors portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een praktische notaris in Roosendaal voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Roosendaal in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Roosendaal meestal alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Roosendaal in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Roosendaal te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Roosendaal een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Roosendaal om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Roosendaal

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Roosendaal?

Het kundige notariskantoor in Roosendaal sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Roosendaal is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Roosendaal dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Roosendaal.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een kenmerkend specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Roosendaal je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Roosendaal?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Roosendaal te vinden dat bij je past.

Roosendaal notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Roosendaal naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een woonhuis. Hier kan men denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Roosendaal weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Roosendaal een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Roosendaal?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Roosendaal.

Notaris kosten Roosendaal

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Roosendaal stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Roosendaal op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Roosendaal

Nu notarissen uit Roosendaal vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Roosendaal vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Roosendaal

Er zijn verschillende oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Roosendaal kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Roosendaal is biologisch de andere niet. Prijzen kunnen aardig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Roosendaal die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Roosendaal die veel steviger is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Roosendaal op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Roosendaal vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Roosendaal notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je immers ideaal bij bijstaan! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Roosendaal aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Roosendaal je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Roosendaal een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Roosendaal

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Roosendaal en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Roosendaal

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Roosendaal terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Roosendaal

Eindelijk een samenlevingscontract

17 juni 2024

Na maanden bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Alexander Evers

Beter geprijsd dan verwacht

9 juni 2024

Was naderhand een stuk voordeliger uit dan dat ik had bedacht.

- Edwin Peters

Individueel bijgestaan

2 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Petronella de Jong

We zijn persoonlijk begeleid

28 mei 2024

Elke stap werd kritisch onderbouwd . Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Johannes Bosch

Aanrader!

24 mei 2024

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Dirk de Jonge

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

18 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Dave de Boer

Bekwame notaris in arm genomen

5 mei 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De prijzen waren prima.

- Adriaan de Jonge

Bekwame notaris in arm genomen

1 mei 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en vlot opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Barry van der Laan

Professionele en ervaren

27 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Martinus Maas

Uitgelichte notarissen uit Roosendaal

Nationale Notaris Roosendaal

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Piflos B.V.

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

0165 523 652
http://www.uwnotaris.eu/

Notariskantoor Geleijns Roosendaal

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

0165 523 652
http://www.uwnotaris.eu/