Notaris Wierum

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Wierum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wierum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wierum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Wierum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oosternijkerk, Niawier en Nes bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wierum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wierum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Wierum. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Wierum vinden

In ieder geval al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Wierum? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze expeditie zullen wij er altijd voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Wierum. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als eerder.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Wierum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Wierum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Wierum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wierum?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Wierum nodig hebt. Een notariskantoor in Wierum zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Wierum de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van diverse notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wierum moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Wierum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wierum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wierum te vinden dat bij je past.

Wierum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Wierum een notariskantoor te vinden voor deze taak. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Wierum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het document is wel erg van belang indien het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het ontbinden van een verbinding. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Wierum via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Wierum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wierum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wierum.

Notaris kosten Wierum

Voor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Wierum stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Wierum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wierum

Nu notarissen uit Wierum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wierum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Wierum

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Wierum kunnen behoorlijk uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Wierum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Wierum die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Wierum die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wierum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wierum vergelijken

Het is simpelweg een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Wierum een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Hierna hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Wierum voor jou kan betekenen. In ieder geval zal je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wierum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wierum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wierum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wierum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wierum

Heel erg bekwaam

16 juli 2024

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Vanessa de Bruin

Afhandeling was persoonlijk

7 juli 2024

Elke fase werd kritisch gefundeerd . Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Dave van der Horst

Goed werk ontvangen

3 juli 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Niks is minder waar.
Begrijpelijk betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Erg prettig.

- Barry van den Bosch

Samenlevingscontract opgemaakt

23 juni 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Jasper Willems

Begeleiding was persoonlijk

16 juni 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd . Daarom erg content met de afhandeling.

- Annemieke van de Ven

Vlug de juiste specialist ontdekt

14 juni 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Jacqueline van de Velden

Inhoudelijk en bekwaam.

8 juni 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Hanneke de Lange

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

1 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Paulus Bosman

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

20 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Super!

- Kevin Bosch

Uitgelichte notarissen uit Wierum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/