Notaris Reuver

Wil jij een professionele notaris in Reuver die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Reuver verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Reuver – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Reuver gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Reuver
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reuver, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Kessel, Steijl en Belfeld bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Reuver

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Reuver kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Reuver vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Reuver vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Reuver? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de competente partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Reuver. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als daarvoor.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Reuver in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Reuver te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Reuver

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Reuver?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Reuver nodig hebt. Een notariskantoor in Reuver zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Reuver er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Reuver kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Reuver je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Reuver?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Reuver te vinden dat bij je past.

Reuver notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Reuver een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Reuver via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De wettigheid van het document is wel erg noodzakelijk als het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het afbreken van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Reuver via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Reuver je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Reuver?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Reuver.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Reuver

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Reuver dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de manier om een vaardig notaris kantoor in Reuver te vinden? Je vraagt gemakkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de aantrekkelijkste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Reuver via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in Reuver kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Reuver

Nu notarissen uit Reuver vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Reuver vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Reuver

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Reuver zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je absoluut dat je een geschikte partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in verbinding komen met een notarispraktijk in Reuver die haarfijn past bij je wensen. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het overnemen van een gebouw of wil je echt een akte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Reuver een standaard tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Reuver op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Reuver vergelijken

Het is verstandig om een aantal offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Reuver een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Door dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Reuver die je voor je hebt. In ieder geval zul je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Reuver

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Reuver en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Reuver

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Reuver terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Reuver

Exact zoals verwacht

15 juli 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Sander van den Heuvel

We zijn persoonlijk bijgestaan

9 juli 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Maria Janssen

Goedkoop is duurkoop

2 juli 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Klaas Koning

Precies zoals verwacht

24 juni 2024

Offerte was goed.

- Hendrikus van de Pol

Vakkundig en ervaren

18 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Sylvia Mol

Erfenis goed verdeeld

15 juni 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Paul Blom

Zekerheid voor straks

2 juni 2024

Na lang twijfelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Dave Huisman

Top raadgeving gekregen!

28 mei 2024

Helder advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Marinus Molenaar

Netjes verzorgd

22 mei 2024

Vlot de goede persoon gevonden, prettig!

- Ruben Bosch

Uitgelichte notarissen uit Reuver

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

VanLier Posthumus Notarissen

Rijksweg Zuid 17
6071 HT Swalmen
Nederland

0475 503 700
http://www.vlpnotarissen.nl/