Notaris T Haantje

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in T Haantje?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris T Haantje verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit T Haantje – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris T Haantje gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris T Haantje
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in T Haantje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Odoorn, Odoornerveen en Sleen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris T Haantje

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in T Haantje is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit T Haantje vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van T Haantje kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris T Haantje vinden

Wil je een competente notaris in T Haantje vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een geschikte notaris vind je immers makkelijk met notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een verstandige notaris in T Haantje voor jouw project. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in T Haantje in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in T Haantje niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in T Haantje in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in T Haantje te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook als je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in T Haantje om de hoek kijken.

Alle notarissen uit T Haantje

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor T Haantje?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in T Haantje nodig hebt. Een notariskantoor in T Haantje kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in T Haantje er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in T Haantje moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een kenmerkend specialisme brengen. Toch zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in T Haantje je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit T Haantje?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor T Haantje te vinden dat bij je past.

T Haantje notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in T Haantje een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in T Haantje naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het stoppen van een verbinding. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in T Haantje via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in T Haantje je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract T Haantje?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor T Haantje.

Kosten notaris T Haantje

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in T Haantje is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in T Haantje kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio T Haantje

Nu notarissen uit T Haantje vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit T Haantje vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk T Haantje

Er zijn verschillende aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in T Haantje kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in T Haantje is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in T Haantje vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in T Haantje die zeer veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in T Haantje te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je situatie. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van T Haantje op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris T Haantje vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in T Haantje notarispraktijk offertes op te vragen? Mooi! Hier ondersteunen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in T Haantje aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in T Haantje je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in T Haantje een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een overige weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken T Haantje

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit T Haantje en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

T Haantje

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit T Haantje terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in T Haantje

Aanvraag offertes aan te raden

31 juli 2022

Uit persoonlijke ervaring bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Patrick Boer

Moment voor actie

18 juli 2022

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Uitstekend!

- Anouk Jonker

Doorlopend bereikbaar voor vragen

17 juli 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Marieke Blom

Hele zaak vakkundig begeleid

7 juli 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Cornelia de Haan

Door raad en daad bijgestaan

30 juni 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

- Kevin Bosch

Had dit veel sneller moeten doen

23 juni 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Saskia de Ruiter

Tijd voor actie

16 juni 2022

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Judith van de Brink

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

11 juni 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Sjoerd Kuiper

Geen zorgen gehad

3 juni 2022

Te maken krijgen met een nalatenschap is al treurig op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Daniël van de Ven

Uitgelichte notarissen uit T Haantje

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Mikx / De Boer legal

Angelsloërdijk 29
7822 HK Emmen
Nederland

0591 687 687
http://www.mdbnn.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/